- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Νέες απολαυστικές δημιουργίες από την ΚΡΙ ΚΡΙ

Η εταιρεία ΚΡΙ ΚΡΙ μετά τις ιδιαίτερα πετυχημένες αγαπημένες γευστικές προτάσεις του πυραύλου Rodeo και του Master ΙΟΝ Αμυγδάλου, καλωσορίζει δυναμικά το καλοκαίρι του 2011 με νέες απολαυστικές δημιουργίες. Οι νέες γεύσεις αναμένεται να γίνουν η αγαπημένη συνήθεια των καταναλωτών καθώς ξεχωρίζουν για τη δροσιά, την ελληνικότητα και την πλούσια γεύση τους.

Για τους λάτρεις της σοκολάτας, η ΚΡΙ ΚΡΙ έρχεται να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση με 2 νέες υπέροχες γεύσεις: το Master Cone Φουντούκι με επικάλυψη πραγματικής σοκολάτας γάλακτος, τραγανό μπισκότο & κομμάτια από φουντούκι και το ανατρεπτικό Master White Chocolate Parfait με επικάλυψη από πραγματική λευκή σοκολάτα γάλακτος & κομμάτια από αμύγδαλα.

Για τις πιο cool στιγμές και για ένα δροσερό διάλειμμα από την καθημερινότητα, δημιουργήθηκε η νέα δροσιστική γρανίτα Τop Mojito.

Αντίστοιχα, μια πιο κλασσική πρόταση είναι το κυπελάκι Royal με γεύση κακάο, για απόλαυση σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή. Χωρίς να ξεχνά τους μικρούς μας φίλους, η ΚΡΙ ΚΡΙ ενίσχυσε και την παιδική σειρά προϊόντων με τη νέα πολυσυσκευασία Scooby Doo σε τιμή έκπληξη.

Συνολικά 15 προτάσεις παγωτών από 0,50 έως 1 ευρώ θα υπάρχουν αυτό το καλοκαίρι στα ψυγεία της ΚΡΙ ΚΡΙ. Η πλούσια ποικιλία παγωτών της ΚΡΙ ΚΡΙ θα βρίσκεται στα κίτρινα ψυγεία σε όλη την Ελλάδα για να γεμίσει το καλοκαίρι με αυθεντική απόλαυση.