- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Νυχτερινή φροντίδα από βότανα και λουλούδια

Από το αγρόκτημα ως τη συσκευασία, η Jurlique καλλιεργεί, επεξεργάζεται και παρασκευάζει από αγνά, δραστικά εκχυλίσματα, προϊόντα που προσφέρουν στο δέρμα λάμψη και υγεία. Για να δημιουργήσει και να διαθέτει τα πιο σύγχρονα, καινοτόμα προϊόντα στην αγορά σήμερα, η Jurlique αξιοποιεί μια διαφορετική επιστήμη, με δυναμικά αποτελέσματα που μεταμορφώνει το δέρμα, προσφέροντάς του μία πραγματικά υγιή εμφάνιση. Το δέρμα είναι τέλεια ενυδατωμένο, απαλό και λαμπερό!

Η Herbal Recovery Night Cream είναι ένα αγαπημένο προϊόν με μοναδική σύνθεση και είναι προϊόν της σειράς Herbal Recovery, της σειράς προϊόντων που συνδυάζει ισχυρά φυτικά συστατικά με πλούσιες αντιοξειδωτικές συνθέσεις για να προσφέρει δέρμα φυσικά λαμπερό. Αντιοξειδωτικά, όπως βιταμίνες A, C και E βοηθούν στη διατήρηση της υγείας του δέρματος και στην αντιμετώπιση των συνεπειών των ελευθέρων ριζών που δημιουργούνται καθημερινά από περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Μια θρεπτική κρέμα νύχτας που προσφέρει στο δέρμα τα πιο φυσικά βότανα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Μια θρεπτική κρέμα νύχτας σχεδιασμένη για να βοηθήσει στην ενυδάτωση και την ανανέωση της εμφάνισης του δέρματος. Η δραστικότητα των βοτάνων σε συνδυασμό με επιλεγμένες βιταμίνες και αντιοξειδωτικά βελτιώνει, κατά τη διάρκεια της νύχτας, τη φυσική άμυνα του δέρματος και χαρίζει υγιή εμφάνιση στην επιδερμίδα.

Τα εκχυλίσματα ανθών από δένδρο οξιάς βοηθούν στη βελτίωση της ενυδάτωσης, αυξάνοντας τα επίπεδα οξυγόνου και διατηρώντας και «κλειδώνοντας” την υγρασία στο δέρμα, για λαμπερή και υγιή εμφάνιση. Ένα μείγμα από 8 βότανα και λουλούδια που καλλιεργούνται στο αγρόκτημα της Jurlique προσφέρει μοναδική βοτανική ισχύ – μόνο από τη Jurlique.

Η Herbal Recovery Night Cream προσφέρει στο δέρμα ισχυρά φυσικά συστατικά, φροντίζοντας το με επιλεγμένα φυτικά εκχυλίσματα, ιδιαίτερα αποτελεσματικά θρεπτικά στοιχεία, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά.

Οφέλη για το δέρμα
– Αποτελεσματική Ενυδάτωση: Εκχύλισμα ανθών από δένδρο οξιάς, γνωστό για τις ιδιότητες του στη διατήρηση της ενυδάτωσης της επιδερμίδας μέσω της αύξησης των επιπέδων οξυγόνου, εμποδίζει την απώλεια υγρασίας, καθώς την «κλειδώνει» στο εσωτερικό της επιδερμίδας, προσφέροντας υγιή και λαμπερή όψη.

– Φυσική Αντιοξειδωτική Προστασία: Εμποδίζει τη δράση των ελευθέρων ριζών και προστατεύει από τις συνέπειες του περιβάλλοντος, χάρη στη θρεπτική σύστασή του με βιταμίνες C και Ε. Η βιταμίνη Α, που προέρχεται από το Vigna aconitifolia (εκχύλισμα βοτάνου Moth Bean), βοηθά στη βελτίωση της εμφάνισης της θαμπής όψης της επιδερμίδας.

– Βοτανική ισχύς: Διατηρεί το δέρμα σε άριστη κατάσταση με 8 βότανα και λουλούδια από το ιδιόκτητο αγρόκτημα της Jurlique: πανσές, βιολέτα, κόκκινο τριφύλλι, μαργαρίτα, άνθος burdock, chickweed, πικραλίδα. Τα παραπάνω συνδυάζονται με άλλα φυτικά εκχυλίσματα, για να προσφέρουν αποτελεσματική φροντίδα στην επιδερμίδα.

Τι περιέχει

– Εκχύλισμα από άνθη οξιάς: Το εκχύλισμα δέντρου οξιάς είναι γνωστό για την ιδιότητά του να αυξάνει την πρόσληψη οξυγόνου και ενέργειας στα κύτταρα του δέρματος και κατά συνέπεια να αυξάνει τη σύνθεση πρωτεινών. Πρωτεΐνες στην κεράτινη στιβάδα βοηθούν να διατηρηθεί η υγρασία στο δέρμα για την αποτελεσματική ενυδάτωση της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα συμβάλλει στην ενδυνάμωση της επιδερμικής δομής, ενισχύοντας τη σφριγηλότητα και ελαχιστοποιώντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, προσφέροντας πιο νεανική όψη. Το δέντρο οξιάς είναι άλλωστε γνωστό ως «δέντρο της αιώνιας νεότητας», αφού μπορεί να ζήσει για περισσότερο από 200 χρόνια!


Μοναδική συνταγή βοτάνων Jurlique:
Ο συνδυασμός από 8 βότανα και λουλούδια που καλλιεργούνται στο αγρόκτημα Jurlique χρησιμοποιείται παραδοσιακά για να αποκαταστήσει την ισορροπία του δέρματος, να συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση των δυσχρωμιών, να μειώσει την ερυθρότητα και να ενισχύσει τη συνολική λάμψη και ευεξία.

ΧΡΗΣΗ: Απλώστε μια μικρή ποσότητα στις άκρες των δακτύλων, κάντε μασάζ και πιέστε απαλά πάνω στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 49,00€ 50ml