Νυχτερινή φροντίδα με τη Midnight Recovery Concentrate από την Kiehl’s

Ένα ακόμα προϊόν για την περιποιήση του προσώπου, ειδικά σχεδιασμένο να δρα κατά τη διάρκεια του ύπνου, σχεδίασε η Kiehl’s. Το Midnight Recovery Concentrate είναι ένα ισχυρό φυσικό ελιξήριο ομορφιάς χωρίς paraben. Ένα δραστικό συμπύκνωμα που αναπληρώνει βιολογικά τα φυσικά λιπίδια της επιδερμίδας για βέλτιστη επανόρθωση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Πρόκειται για ένα άνυδρο (“χωρίς νερό”) συμπύκνωμα σκουαλενίου, ελαίων νυχτολούλουδου και αιθέριων ελαίων, μεταξύ των οποίων έλαιο θεραπευτικής λεβάντας. Το σκεύασμα περιέχει επίσης έλαια κορίανδρου και σπόρων άγριας τριανταφυλλιάς, τα οποία, όταν συνδυάζονται, δημιουργούν ένα πλήρες μίγμα λιπαρών οξέων Ωμέγα (Ωμέγα 3, 6 και 9). Τα βασικά λιπαρά οξέα Ωμέγα 3 και 6 έχουν αναδομητικές ιδιότητες, οι οποίες ενδυναμώνουν τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος, διατηρώντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη.

Το σκεύασμα αυτό ενισχύει την επανόρθωση και την ανάπλαση της επιδερμίδας, τις ώρες που είναι από τη φύση της προγραμματισμένη να απορροφά καλύτερα τα ενεργά συστατικά, συνήθως από τα μεσάνυχτα έως τις 4 π.μ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα HONDOS CENTER στο Κολωνάκι (Μέρλιν 6) και στη Γλυφάδα Κολωνάκι (Αγ. Κωνσταντίνου 2 & Λαζαράκη 5) καθώς και στο πολυκατάστημα attica.