- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Οικογειακή βόλτα και γεύμα Buffet για όλους

Ψώνια, παιχνίδι στα φουσκωτά και μετά τι; Φυσικά φαγητό, γιατί όλοι, μικροί μεγάλοι έχουν πια πεινάσει. Και αφού κινούμαστε στο χώρο του εμπορικού κέντρου Avenue στην Κηφισίας, δεν χρειάζεται να μετακινηθούμε. Τώρα εδώ είναι όλα απολαυστικά και υπέροχα και εμείς επιλέγουμε το BUFFET by Varsos Catering που άνοιξε πριν από λίγες μέρες στο εμπορικό κέντρο Avenue.

Χαρακτηριστικά αυτού του πρώτου καταστήματος; Η πρωτοτυπία, η ποιότητα & η απόλαυση.

Η καινοτομία του BUFFET είναι ότι ο πελάτης έχει τη δυνατότητα, με ένα συγκεκριμένο τίμημα, να επιλέξει ό,τι θέλει, όσο θέλει και όσες φορές επιθυμεί από τα εντυπωσιακά μπουφέ ζεστών φρεσκομαγειρεμένων εδεσμάτων και κρύων δροσερών σαλατών που κοσμούν το κατάστημα.

Η απόλαυση που λαμβάνει καθένας από εμάς δημιουργώντας τις δικές του συνθέσεις, η απόλυτη ελευθερία που έχουμε να ανανεώνουμε τα πιάτα μας και οι φιλικές τιμές σε συνδυασμό με την αναγνωρισμένη ποιότητα της σπιτικής κουζίνας της εταιρείας ΒΑΡΣΟΣ CATERING ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα, σε οικολογικές συσκευασίες, να πάρουμε φαγητό και στο σπίτι μας.

Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στο εμπορικό κέντρο Avenue με τα πρώτα σημάδια να είναι θεαματικά. Η συνεχώς αυξανόμενη ανταπόκριση του κόσμου έρχεται να συμπληρώσει το φιλικό οικογενειακό περιβάλλον του εμπορικού κέντρου Avenue που φροντίζει πάντα να καλύπτει όλες τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας εύκολα, οικονομικά & με δωρεάν parking.

Εμπορικό Κέντρο AVENUE
Λεωφ. Κηφισίας 41-47, Μαρούσι
Τηλ. 210 6100901 www.avenuemall.gr [2]
http://www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens [3]