- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Οι διακοπές τελείωσαν… αλλά στο RIVER WEST το παιχνίδι συνεχίζεται!

Το καλοκαίρι μετράει λίγες μέρες ακόμη. Η επιστροφή στα θρανία, που πλησιάζει, πρέπει να είναι όσο το δυνατό πιο ομαλή για τα παιδιά, αφού η ξεγνοιασιά των διακοπών είναι ακόμη κυρίαρχη.

Στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST, επιστέφουμε από διακοπές και συνεχίζουμε με πολύ παιχνίδι και προετοιμασία για τη νέα σχολική χρονιά. Το RIVER WEST σας προσκαλεί από 31 Αυγούστου έως και 15 Σεπτεμβρίου για εύκολες και γρήγορες αγορές που μπορούν να συνδυαστούν με στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς λίγο πριν ξεκινήσουν οι κανονικοί ρυθμοί του σχολείου.

Και λίγο πριν την επιστροφή στα θρανία… τουβλάκια LEGO® για πολύ παιχνίδι!
Εντυπωσιακές LEGO® κατασκευές θα στολίσουν τους χώρους του εμπορικού κέντρου ενώ παράλληλα στο 1ο & 3ο επίπεδο θα στηθεί μια μικρή πολιτεία με παιχνίδια LEGO® που θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να δημιουργήσουν ήρωες, αμάξια και φιγούρες της φαντασίας τους. Κάθε Σάββατο, οι αγαπητές σε όλους μας φιγούρες, ο LEGO® MAN & o Πράσινος NINJA, θα καλωσορίζουν το κοινό στο φανταστικό κόσμο των παιχνιδιών LEGO® ενώ πολλά αναμνηστικά δωράκια και δίπλωμα κατασκευαστή LEGO® θα προσφέρονται σε όλους όσους συμμετέχουν.

Δωρεάν δημιουργική απασχόληση με παιχνίδια LEGO®
από Δευτέρα έως Παρασκευή 17.00-21.00 και Σάββατο 11.00-19.00

Φέτος το Σεπτέμβριο, το RIVER WEST δεν θα σας προσφέρει μόνο τις καλύτερες επιλογές για τις σχολικές αγορές μέσα από τα καταστήματα του, όπως Μουστάκας, H&M, Next, Notos Galleries, Intersport, Body Talk, DPAM, Mayoral, Peacocks αλλά και πολλή διασκέδαση.

RIVER WEST
Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), τηλ.801 22 25 050,
www.riverwest.gr [2] / www.facebook.com/RiverWestOfficial [3]