Οι μπαμπάδες του Grey’s Anatomy!

Τα βράδια τους θαυμάζουμε στο επιτυχημένο σίριαλ Grey’s Anatomy. Χειρουργοί, παθολόγοι κι άλλων ειδικοτήτων. Τα κοινά σημεία τους είναι 2: η γοητεία που εκπέμπουν και… η πατρότητα.

Μπορεί στο σήριαλ να εμφανίζονται ως αδίστακτοι καρδιοκατακτητές, στην πραγματικότητα όμως αλλάζουν πάνες, βγάζουν βόλτες τα παιδιά τους και υποκύπτουν σε όποιο χατίρι τους ζητήσουν!

Patrick Dempsey – ή αν προτιμάτε ο «φίλος» της Meredith

Ο επικεφαλής της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου, Derek, είναι στην πραγματικότητα 12 χρόνια παντρεμένος κι έχει μια κόρη 9 ετών και 2 γιούς, δίδυμους, 4 ετών. Όταν τελειώνει τα γυρίσματα στο «νοσοκομείο», δράττεται της ευκαιρίας για ατέλειωτες βόλτες με τα παιδιά του.

Eric Dane – ο «άστατος» πλαστικός χειρουργός

Στο σήριαλ, ο γοητευτικός Mark, δεν έχει αφήσει γυναίκα που δεν την έχει πολιορκήσει. Στον αληθινό κόσμο, ωστόσο, η καρδιά του είναι δοσμένη στη μοναχοκόρη του! H Billie Beatrice είναι μόλις 1,5 έτους. Ενώ σε λίγους μήνες, η οικογένεια θα αποκτήσει και νέο μέλος. Η σύζυγός του Rebecca, επίσης ηθοποιός, είναι έγκυος στο δεύτερο κοριτσάκι τους. Βλέπετε, η ζωή του Eric-Mark πολιορκείται από γυναίκες και στην πραγματικότητα και στην οθόνη…

Kevin Mc Kidd – ο Dr Owen που ήρθε από τον πόλεμο…

Ο Σκωτσέζος ηθοποιός, έχει 1 γιο και 1 κόρη. Και μαζί με τη σύζυγό του, αποτελούν μια αξιοζήλευτα αγαπημένη οικογένεια!