Οι 5 πρώτοι αναγνώστες κερδίζουν από ένα βιβλίο των εκδόσεων Πατάκη στις 4/6

Το Infokids.gr και οι εκδόσεις Πατάκη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, και την περιβαλλοντική νεραϊδοσυνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Πατάκη, το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 12.00 το μεσημέρι χαρίζουν στους 5 φίλους του infokids που θα φτάσουν πρώτοι στο βιβλιοπωλείο από τις 11.45 και μετά ένα από τα βιβλία που θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση. Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα βιβλία «Λίρια, η νεράιδα του νερού» , «Φέρια, η νεράιδα της φωτιάς», «Αλίνα, η νεράιδα του αέρα» , « Αµάρ, το ξωτικό της γης». Τα βιβλία θα δοθούν εκείνη τη στιγμή από τον υπεύθυνο της εκδήλωσης, κύριο Δικαίο Χατζηπλή, στον οποίο και οι τυχεροί πρέπει να απευθυνθούν.
Η εκδήλωση γίνεται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος , Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Λίγα λόγια για την εκδήλωση:

Το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια μοναδική περιβαλλοντική νεραϊδοσυνάντηση στα πλαίσια μιας θεατρικής παράστασης βασισµένης στα βιβλία των εκδόσεων Πατάκη, Λίρια, η νεράιδα του νερού, Φέρια, η νεράιδα της φωτιάς, Αλίνα, η νεράιδα του αέρα, Αµάρ, το ξωτικό της γης. Οι συμμετέχοντες θα γιορτάσουν την παγκόσμια ημέρα που είναι αφιερωμένη στο περιβάλλον, ανακαλύπτοντας τις περιπέτειές των νεράιδων µαζί µε τους παιδαγωγούς-εµψυχωτές Γιώργο Περπινιά και Μάρα Κελίδη. Με οδηγό τις µεταµορφώσεις, τη µουσική και το χορό, θα περιπλανηθούν στα τέσσερα στοιχεία της φύσης, θα εξερευνήσουν τα δάση, τις λίµνες, τους αγρούς, τα λιβάδια και θα μάθουν πώς να εκτιµούν και να σεβόνται τη φύση.

Πού: Βιβλιοπωλείο Πατάκη, Ακαδηµίας 65, Αθήνα
Πότε: Σάββατο 4 Ιουνίου, στις 12:00

Χορηγός Επικοινωνίας της Εκδήλωσης Infokids.gr

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πατάκη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, και την περιβαλλοντική νεραϊδοσυνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο βιβλιοπωλείο των εκδόεων Πατάκη, το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 12.00 το μεσημέρι χαρίζουν στους 5 φίλους του infokids που θα φτάσουν πρώτοι στο βιβλιοπωλείο από τις 11.45 και μετά ένα από τα βιβλία που θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές οφείλουν να ενημερώσουν στην είσοδο τον υπεύθυνο ότι είναι αναγνώστες του infokids.gr και ότι έχουν έρθει για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.