- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Ο Κεραυνός Μακουίν τώρα στις οθόνες σας

Για τα αγόρια σας σίγουρα είναι αγαπημένη ιστορία. Και σίγουρα τα αυτοκινητάκια της σειράς θα έχουν γεμίσει κάθε γωνιά του σπιτιού. O Κεραυνός Μακουίν και ο καλύτερος φίλος του Μπάρμπας μας επισκέφτηκαν το καλοκαίρι μέσα από τις μεγάλες οθόνες των κινηματογράφων με τη νέα ταινία της Disney/Pixar, ‘Αυτοκίνητα 2’! Κι εμείς πατήσαμε γκάζι κα ιφύγαμε μαζί τους στην πιο απίστευτη περιπέτεια μέχρι την άκρη του κόσμου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ για την ανάδειξη του ταχύτερου αυτοκινήτου στον πλανήτη!

Τώρα, στο dvd που θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου μπορούμε ξανά να παρακολουθήσουμε τους δύο αγαπημένους φίλους που βρίσκονται μαζί μπροστά σε μια νέα φοβερή πρόκληση: να κατακτήσουν την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί σε 3 απίθανους αγώνες στο Τόκυο, στην Ιταλία και στο Λονδίνο! Όμως στο δρόμο που θα αναδείξει το κορυφαίο αγωνιστικό αυτοκίνητο του πλανήτη οι δυο τους έχουν να… διασχίσουν πολλές περιπέτειες, καθώς θα βρεθούν αναπάντεχα μπλεγμένοι σε μια μυστική αποστολή! Γεμάτα ξεκαρδιστική δράση και μοναδικές παροχές, όπως την ταινία μικρού μήκους “Αιρ-Μπάρμπας” σε A’ προβολή, τα ‘Αυτοκίνητα 2’ ήρθαν για να τερματίσουν πανηγυρικά μέσα στην καρδιά σας!

Δανείζουν τις φωνές τους οι: Σάκης Ρουβάς (Κεραυνός Μακουίν), Παύλος Κοντογιαννίδης (Μπάρμπας), Βίκυ Καγιά (Σάλι Καρέρα)

Κυκλοφορεί από τη SONY PICTURES ΗΟΜΕ ENTERTAINMENT HELLAS

Ημ/νία κυκλοφορίας: 1/11/2011