- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Ο κόσμος της Benetton μεταφέρεται σε όλες τις πλατφόρμες: iPhone, iPad, Android και Blackberry

Η κυκλοφορία των νέων συλλογών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012 συνοδεύεται από μια εκτεταμένη και ανανεωμένη σειρά από apps για τη νέα γενιά smartphones και tablets. Υπάρχουν ειδικές apps για κάθε μάρκα του Ομίλου – United Colors of Benetton, Sisley, Playlife – αλλά ακόμα μια πρωτιά: η Benetton είναι μια από τις λίγες εταιρείες με εξειδικευμένη εφαρμογή για το iPad για την εταιρική επικοινωνία.

Πάντα πρωτοπόρα και καινοτόμος η στρατηγική επικοινωνίας του Benneton Group επικεντρώνεται περισσότερο από ποτέ, στον ψηφιακό κόσμο στα new media και στη δυναμική των κινητών τηλεφώνων.

Εδώ, μπορείτε να βρείτε apps για iPhone, iPad, Android, Blackberry και πολύ σύντομα για Windows 7.

Μόδα, μουσική, sharing: τα νέα apps, 13 από τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα (και ετοιμάζονται ακόμα περισσότερα), αντιπροσωπεύουν το όραμα και το DNA της εταιρείας. Ξεκινώντας από τις ρίζες και κοιτώντας το μέλλον, ο Όμιλος Benetton χρησιμοποιεί τα νέα μέσα ως εργαλεία για μια δυναμική εταιρική και προϊοντική επικοινωνία, αλλά πάνω απ’ όλα ως ένα μέσο προσέγγισης της νέας γενιάς και επίτευξης μιας παγκόσμιας διαδραστικότητας με τους καταναλωτές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τελευταία καμπάνια UNHATE και οι ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν στα social media, οι οποίες συντέλεσαν ώστε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να έχουν εγγραφεί περισσότερες από 500 εκατομμύρια επαφές, προκαλώντας μιας αύξηση 60% στους Facebook fans.

O Όμιλος Benetton ενσωματώνει τέτοιου είδους high tech εργαλεία προσέγγισης της ταυτότητας, του lifestyle των εμπειριών και των σχέσεων των νέων ανθρώπων – και όχι μόνο – σε όλο τον κόσμο. Μέσα από τις εφαρμογές αυτές της United Colors of Benetton, Sisley and Playlife μπορείς να μοιραστείς τo αγαπημένo σου look, να έχεις πρόσβαση σε μια μεγάλη λίστα μουσικών κομματιών, να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή που μπορείς να αγοράσεις την τελευταία συλλογή και να ενημερώνεσαι για όλα τα τελευταία νέα των εταιρειών αλλά και ακόμα περισσότερα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι με την πρόσφατη κυκλοφορία μιας εταιρικής εφαρμογής του Ομίλου Benetton για το ipad είναι ένα σπάνιο παράδειγμα μιας εισηγμένης εταιρείας που χρησιμοποιεί ένα εργαλείο ψηφιακής επικοινωνίας – ένα ακόμα παράδειγμα της πρωτοποριακής προσέγγισης της Benetton ακόμα και σε χώρους που συνδέονται με παραδοσιακές μεθόδους επικοινωνίας.

Η United Colors of Benetton ξεκινάει ένα νέο ψηφιακό κεφάλαιο, προβλέποντας τις νέες τάσεις. Για browsing, using και sharing σε iPhone, iPad, Android και Blackberry.