Ο Μάρτιος στο Nilaya έχει άρωμα Άπω Ανατολής!

Μυστηριακή ατμόσφαιρα, χαμηλός φωτισμός, θεραπείες εμπνευσμένες από τον εξωτισμό της Ανατολής σας μεταφέρουν όλο τον Μάρτιο, στον παράδεισο του NILAYA Mystic Spa. Χαρίστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια να παραδοθείτε σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον απολαμβάνοντας την ολοκαίνουρια θεραπεία Balinese Lotus Ritual που σας προσφέρει τις ευεργετικές ιδιότητες του λωτού, του παράξενου αυτού φρούτου με το υπέροχο πορτοκαλοκόκκινο χρώμα, το οποίο οι Αιγύπτιοι θεωρούσαν καρπό του Παραδείσου.

Η θεραπεία ξεκινά με βαθύ Lotus peeling. Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με το αναζωογονητικό scrub από έναν συνδυασμό λωτού, ακατέργαστης ζάχαρης και αμυγδαλέλαιου. Αφήστε το άρωμα του λωτού να σας ταξιδέψει στα βάθη της Ανατολής, σε έναν κόσμο ονειρικό και νιώστε την επιδερμίδα σας απίστευτα απαλή και αναζωογονημένη.

Στη συνέχεια, απολαύστε ένα μυοχαλαρωτικό balinese massage με lotus massage oil. Το μοναδικό άρωμα του εξωτικού λωτού σε συνδυασμό με τις θεραπευτικές κινήσεις massage, θα διώξει μακριά κάθε ίχνος κούρασης και στρες. Τέλος, η βελούδινη και απαλή υφή της κρέμας σώματος με λουλούδι lotus και πορτοκάλι, ολοκληρώνει τη θεραπεία αφήνοντας το δέρμα μεταξένια απαλό. * Η θεραπεία Balinese Lotus Ritual διαρκεί 75’ και κοστίζει 110,00€.

Οι Oriental Pleasures ολοκληρώνονται με Bamboo Mystic Balance, Pindasweda Massage και τις υπόλοιπες εξωτικές θεραπείες, όλο τον Μάρτιο, στον παράδεισο του Nilaya Mystic Spa.

Spa Cuisine!
Το Nilaya Mystic Spa σε συνεργασία με το Multi-asian Bar Restaurant Nui, στο Κεφαλάρι, σας ταξιδεύουν στα βάθη της Ανατολής, προσφέροντας σας 1000 + 1 ανατολίτικες εμπειρίες… Αυτόν τον μήνα λέμε ναι στις Oriental Pleasures και με τη βοήθεια του chef του εστιατορίου Nui, μαθαίνουμε να φτιάχνουμε Ρολά Maki Sushi, μέσα από τη νέα υπηρεσία στο site του Nilaya Mystic Spa – www.nilaya.gr – στην κατηγορία Spa Cuisine. Κάθε μήνα το Nilaya Mystic Spa σε συνεργασία με πολύ γνωστούς chef, των καλύτερων εστιατορίων της Αθήνας, μας προτείνει ισορροπημένες συνταγές και γεύσεις, για σώμα και πνεύμα!

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 09:00 – 21:00, Σάββατο 10:00 – 18:00
Επικοινωνία: Χαριλάου Τρικούπη 149, 145 64 Κηφισιά, 210 8001130
[email protected] – www.nilaya.gr