- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Ο Μικρός Αναγνώστης μάς μεταφέρει αντιπολεμικά μηνύματα

Οι αφηγήσεις όμμορφων ιστοριών συνεχίζονται στον Μικρό Αναγνώστη. Αυτήν τη βδομάδα η Αλεξάνδρα Αϊδίνη μας μεταδίδει αντιπολεμικά μηνύματα μέσα από την ιστορία «Παιχνίδια και ψιλικά» του Νικόλα Ανδρικόπουλου (Εκδόσεις Λιβάνη).
“Αυτό το μαγαζάκι είναι ένας μικρός παράδεισος που τα κλειδιά του τα κρατάει ο κυρ Διονύσης. Είναι ένας μικρός παράδεισος, μελωδικός, ζαχαρωτός, πολύχρωμος, καταφύγιο στο αύριο του Φώτη και των άλλων παιδιών.”

Αυτή η ενότητα του Μικρού Αναγνώστη δίνει την δυνατότητα να ακούσετε αποσπάσματα ή ολόκληρες ιστορίες αγαπημένων συγγραφέων, διαβασμένες από γνωστούς ταλαντούχους ηθοποιούς, ενώ εσείς τις διαβάζετε παράλληλα γυρνώντας τις σελίδες του ψηφιακού βιβλίου!

Ανακαλύψτε μια νέα ιστορία κάθε εβδομάδα!

Σημείωσε τα επόμενα ραντεβού μας:
29 Νοεμβρίου: «Η Πουπού και η Καρλότα» του Ευγένιου Τριβιζά (εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα) σε αφήγηση Νίκου Κουρή.

Τον Δεκέμβριο θα ακούσουμε τη Μαρία Ναυπλιώτου σε ένα τρυφερό παραμύθι και την Μελίνα Αποστολίδου να μας διαβάζει τα δικαιώματα μας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Διεθνούς Αμνηστίας (10 Δεκεμβρίου).

Θα ακολουθήσει, εν όψει των Χριστουγέννων, ένα πλούσιο αφιέρωμα στους χριστουγεννιάτικους μύθους και τις παραδόσεις μας.