- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Για σούπερ προσφορές, πάμε στο MelinaMay.com

Ο χρόνος λίγος, οι απαιτήσεις της καθημερινότητας πολλές και όλα -δυστυχώς- κοστίζουν πολύ. Εμείς σερφάροντας στο διαδίκτυο ανακαλύψαμε ένα καταπληκτικό on line κατάστημα, τo ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα που ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα στον τρόπο που θα κάνετε τα ψώνια σας από δω και στο εξής!

Στο MelinaMay.com θα βρείτε συναρπαστικές προσφορές σε αυθεντικές επώνυμες μάρκες που διαρκούν λίγες μόνο μέρες!

Μοναδικά ρούχα, παπούτσια, είδη σπιτιού και αξεσουάρ, για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί – πάντα από αυθεντικές επώνυμες μάρκες, και στις χαμηλότερες τιμές στην αγορά!
Οι προσφορές του www.MelinaMay.com [2]ανανεώνονται κάθε εβδομάδα και οι τιμές των προϊόντων φτάνουν έως και το – 70% από την αρχική τιμή πώλησης.
Αυτήν την εβδομάδα παράλληλα με άλλες προσφορές, θα βρείτε και την προσφορά για παιδιά που αφορά τα πολύ trendy αθλητικά παπούτσια με ροδάκια από την Skaterunner!
Μπορείτε να βρείτε λοιπόν, παιδικά και εφηβικά παπούτσια Skaterunner σε τιμές έως -70%! Και οι τιμές ξεκινάνε από 17€ ΜΟΝΟ!
Προσοχή: Η προσφορά ισχύει μόνο για λίγες μέρες!
Από Δευτέρα 26/4 στις 10:00 έως και την Δευτέρα 3/5 στις 09:59… και τα αποθέματα είναι πολύ περιορισμένα!
Μείνετε όμως συνδεδεμένοι, καθώς την επόμενη εβδομάδα (3-10 Μαϊου) ξεκινά μια νέα προσφορά με υπέροχα παιδικά ρούχα από την Alouette.