- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Πάμε οικογενειακώς για fish spa στις 4/6, με δωρεάν είσοδο για τα παιδιά

Το fish spa στο κέντρο της Αθήνας (Αιόλου 45), καλεί τους αναγνώστες του infokids.gr, οικογενειακώς, σε ένα απίθανο event για να δούμε, να ενημερωθούμε για τα οφέλη και να διασκεδάσουμε απολαμβάνοντας μια περιποίηση fish spa, περιτριγυρισμένοι από δεκάδες μικρά ψαράκια. Μάλιστα, όλα τα παιδιά θα έχουν δωρεάν είσοδο, ενώ για τους γονείς σε αυτή τη συνάντηση γνωριμίας, η είσοδος θα κοστίζει 15 ευρώ από 18 ευρώ. Οι ώρες λειτουργίας του fish spa το Σάββατο 4 Ιουνίου θα είναι από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ. Το infokids.gr θα είναι εκεί και θα σας περιμένει, μικρούς και μεγάλους, σε μια διασκεδαστική συνάντηση.

Μια ζεν όαση στην καρδιά της πόλης μας περιμένει, λοιπόν, για αποτοξίνωση, χαλάρωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας μας. Τι λέτε, δοκιμάζουμε;

Το πρώτο Fish Spa στην Αθήνα είναι γεγονός και μας προσκαλεί να επισκεφτούμε τους χώρους του και να απολαύσουμε τη φυσική μέθοδο περιποίησης άκρων με τη βοήθεια των ψαριών Garra Rufa. Η ιχθυοθεραπεία είναι μια φυσική μέθοδος περιποίησης κυρίως των κάτω άκρων, η οποία προέρχεται από την Τουρκία και εξασκείται κυρίως στην Άπω Ανατολή. Αυτή η μοναδική δερματική θεραπεία κάνει μασάζ στα πόδια χρησιμοποιώντας τις ικανότητες του ψαριού Garra Rufa και έχει εκπληκτικά αποτελέσματα.

Η θεραπεία και τα οφέλη της
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας το ψάρι πιπιλά και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και το ξηρό δέρμα από το πόδι, αφήνοντάς σας με υγιές και αναζωογονημένο δέρμα. Τα πόδια σας νιώθουν φανταστικά, ξεκούραστα και υγιή. Όπως μάλιστα μας είπε ο υπεύθυνος του fish spa (www.fishspa.gr [2]) κ. Φώτης Διονυσόπουλος, αυτά τα έξυπνα ψάρια μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν σημεία βελονισμού, και με τον τρόπο αυτό βοηθούν στην εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος, την χαλάρωση ολόκληρου του σώματος χαρίζοντας μια γενικότερη αίσθηση ξεκούρασης. Η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται επίσης κατά την διάρκεια της θεραπείας.
Η θεραπεία μπορεί να αφήνει μια αίσθηση γαργαλητού στη αρχή. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το μασάζ από τα ψάρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν διατρέχει κανένας κίνδυνος μεταδοτικών ασθενειών καθώς τα συγκεκριμένα ψάρια δεν μπορούν να μεταδώσουν καμία ασθένεια στον άνθρωπο. Εξάλλου, θα αποστειρώσετε τα πόδια σας πριν την είσοδο σας στα ενυδρεία ενώ το νερό αποστειρώνεται και αλλάζεται συνεχώς εγγυώντας σας την απόλυτη υγιεινή. Η συγκεκριμένη θεραπεία ενδείκνυται και για τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι θα λατρέψουν την αλληλεπίδραση τους με τα ψάρια και θα διασκεδάσουν.

Πού: Fish Spa, Αιόλου 45, Αθήνα
Τηλέφωνα: 2118003700