- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Παιδικό δωμάτιο. Ένας spitokosmos ανοίγεται μπροστά σας!

Το παιδικό δωμάτιο είναι ο προσωπικός χώρος των παιδιών καθώς περνούν σημαντικό μέρος της ζωής τους εκεί. Αξίζει να είναι διακοσμημένο με γούστο, πρωτοτυπία και πάνω απ’ όλα ασφάλεια.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα λευκών ειδών http://www.spitokosmos.gr [2] και η συνιδιοκτήτρια Αθηνά Δριδάκη, μας δίνει πολύτιμες συμβουλές για το πως θα κάνουμε τις καλύτερες επιλογές σε είδη προικός και διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο.

Η προίκα του μωρού
Διαλέγουμε προϊόντα υποαλλεργικά και 100% βαμβακερά ώστε το δέρμα του να ¨αναπνέει¨ και να μην ιδρώνει κατά τη διάρκεια του ύπνου, αποφεύγοντας έτσι τους ερεθισμούς. Αναφορικά με τα σχέδια και τα χρώματα υπάρχει μια ευρεία γκάμα επιλογών ώστε να ικανοποιηθούν και οι πιο ιδιαίτερες διακοσμητικές τάσεις για το παιδικό δωμάτιο.

Λευκά είδη για μεγαλύτερα παιδιά
Τα παιδιά του δημοτικού έχουν αρχίσει ήδη να διαμορφώνουν το προσωπικό τους γούστο και οι γονείς στο ζήτημα της διακόσμησης του παιδικού δωματίου οφείλουν να το λαμβάνουν υπόψιν τους. Τι καλύτερο λοιπόν, από λευκά είδη με τους αγαπημένους τους παιδικούς ήρωες κινουμένων σχεδίων και τις ομάδες ποδοσφαίρου για τα αγοράκια που θέλουν να ξεχωρίζουν ακόμα και την ώρα του ύπνου (δείτε στο www.spitokosmos.gr [2]μια ευρεία γκάμα λευκών ειδών και ειδών διακόσμησης).
 
Διακόσμηση παιδικού δωματίου
Η επίπλωση και διακόσμηση του παιδικού δωματίου μπορεί να αναδειχθεί με την αγορά ενός παιδικού χαλιού. Πειραματιστείτε με την αγορά ενός κρεβατιού εμπνευσμένο από κάποιο κινούμενο σχέδιο που μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά με ένα χαλί, έναν καθρέπτη και ένα κομοδίνο δίνοντας μια παραμυθένια πινελιά στο δωμάτιο.

Χριστουγεννιάτικες ιδέες!
Τα παιχνίδια αποτελούν μια εύκολη λύση δώρου για τους μικρούς μας φίλους. Αυτά τα Χριστούγεννα κάντε τη διαφορά επιλέγοντας να χαρίσετε λευκά είδη και είδη διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο. Μια πετσέτα της αγαπημένης ομάδας των παιδιών, μια κουβέρτα με παιδικούς ήρωες, ένα πουφ διακοσμητικό, θα δώσουν μια νέα πνοή στο παιδικό δωμάτιο και θα ξεφύγουν από τα τετριμμένα δώρα.

Και επειδή ενόψει των εορτών και του ερχομού του νέου χρόνου, όλο και περισσότερο νιώθουμε την ανάγκη να ανανεώσουμε το χώρο μας απλά και οικονομικά κάντε, και εσείς οι μεγαλύτεροι, ένα δώρο στον εαυτό σας και αγοράστε για το σπίτι ένα σετ ριχτάρια αλλάζοντας ριζικά την ατμόσφαιρα του σαλονιού αλλά και τη διάθεσή σας.

Δείτε αναλυτικά όλη την γκάμα των προϊόντων στο http://www.spitokosmos.gr [2] !