- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας στις διακοπές

Διακοπές, ήλιος, θάλασσα, ξεγνοιασιά. Πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται και φθείρονται, ενώ πολλές φορές αν δεν ενεργήσουμε γρήγορα είναι δύσκολο να τα επαναφέρουμε στην αρχική τους καλή κατάσταση. Μάλιστα, είναι γνωστό ότι τα λαμπερά, δυνατά και υγιή μαλλιά, αποτελούν καθρέφτη της υγείας του οργανισμού μας.
Εμεί βρήκαμε καταπληκτικές φυτικές φόρμουλες σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών στο www.ladygreen.gr, που φροντίζουν απαλά, προστατεύουν και αναζωογονούν, ενώ ταυτόχρονα αποκαθιστούν τα ξηρά, ευαίσθητα, βαμμένα και κατεστραμμένα μαλλιά. Παράλληλα, τα φυσικά συστατικά που περιέχουν, επαναφέρουν τη φυσική ισορροπία του δέρματος της κεφαλής.

Εσείς μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας προϊόν, από τις σειρές:

– amalthia. Από λάδι ελιάς και αγριοκρεμμύδα Κρήτης κατάλληλο για τριχόπτωση και δερματικά προβλήματα. Τα βασικά συστατικά του είναι αγνό παρθένο ελαιόλαδο και αγριοκρεμμύδα.

– bioeath. Με Aloe Vera, οργανικά έλαια βοτάνων και αντιοξειδωτικές ενώσεις βιταμινών και με τη πιστοποίηση του Ιταλικού ινστιτούτου βιολογικής καλλιέργειας AIAB-ICEA.

– bioplasis. Από μαστιχέλαιο Χίου, ελαιόλαδο, σησαμέλαιο, σιτέλαιο, σογιέλαιο, χυμούς φρούτων, δημητριακά, βότανα και αλόη και με τη πιστοποίηση του Ιταλικού ινστιτούτου βιολογικής καλλιέργειας AIAB-ICEA.

– Corine de farme. Δερματολογικά ελεγμένα καλλυντικά με θαλάσσιο κολλαγόνο, εκχυλίσματα φυκιών, σόγιας και γκουαρανά, χωρίς parabens, χρωστικές ουσίες, polyxynthanol και αλκοόλ.

– logona. Με υψηλής ποιότητας συστατικά, όπως έλαια, εκχυλίσματα βοτάνων και αποστάγματα φυτών, προερχόμενα από τη βιολογική καλλιέργεια και κατεργασία και πιστοποιημένα από τους οργανισμούς BDIH και OKOTEST.

– lavrera. Πιστοποιημένα βιολογικά καλλυντικά και πρώτες ύλες από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες, χωρίς τεχνητά χρώματα, αρώματα και συντηρητικά. Σύμφωνα με τις υψηλής ποιότητας αυστηρές προδιαγραφές του BDIH για “ελεγχόμενα φυσικά καλλυντικά”.

– urtekram. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1972 στη Δανία και είναι πρωτοπόρος στα βιολογικά καλλυντικά. Τα προϊόντα της σήμερα διατηρούν τη ποιότητά τους, χρησιμοποιώντας τεχνικές φιλικές προς το περιβάλλον και χωρίς να κάνει πειράματα σε ζώα.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα προϊόντα μας και τις ιδιότητές τους θα βρείτε στο www.ladygreen.gr [2].