- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Περνάμε όμορφα στα καταστήματα Public (24/3)

Τα καταστήματα Public για ακόμη μία χρονιά καλωσορίζουν την άνοιξη με πολλές, διασκεδαστικές, γεμάτες εκπλήξεις εκδηλώσεις. Τα καταστήματα στην Πλατεία Συντάγματος, στο The Mall Athens, στη Γλυφάδα, στο Athens Metro Mall και στον Πειραιά περιμένουν τους μικρούς τους φίλους για να παίξουν και να διασκεδάσουν μαζί. Το πρόγραμμα για το Σάββατο 24 Μαρτίου διαμορφώνεται ως εξής:

Public Συντάγματος
12.00 – BARBIE ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΟΔΑΣ

Γίνε σχεδιάστρια μόδας, δημιούργησε τα δικά σου σχέδια και φορέματα για την αγαπημένη σου φίλη Barbie! Μοναδικά φορέματα με το όνομα σου! Αυτοκόλλητα, μαρκαδόροι και βοηθητικά σχεδίου θα δώσουν στις μικρές σχεδιάστριες την ευκαιρία για απίθανες δημιουργίες!
Προτείνεται για ηλικίες 5 ετών και άνω.

Public Γλυφάδας
12.00 παι- HOT WHEELS ΦΩΤΟΓΚΡΑΦΙΤΙ

Η απόλυτη μεταμόρφωση με τα Hot Wheels Φωτογκράφιτι και το εργοστάσιο των Light Speeders είναι γεγονός! Κάνε μοναδικά σχέδια στα οχήματα Light Speeders με τη δύναμη του φωτός!
Προτείνεται για ηλικίες 4 ετών και άνω.

Public Πειραιάς
12.00 – HOT WHEELS ΦΩΤΟΓΚΡΑΦΙΤΙ

Η απόλυτη μεταμόρφωση με τα Hot Wheels Φωτογκράφιτι και το Εργοστάσιο των Light Speeders είναι γεγονός! Κάνε μοναδικά σχέδια στα οχήματα Light Speeders με τη δύναμη του φωτός!
Προτείνεται για ηλικίες 4 ετών και άνω

Public The Mall

23/03/2012 – 31/03/2012,
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 17.00-21.00
ΣΑΒΒΑΤΟ 12.00-21.00

ΜΑΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΟΠΑΡΚΟ ΤΟΥ PUBLIC

Το μαγικό κόσμο του παιχνιδιού ξετυλίγει για τους μικρούς του φίλους το Public σε ένα πάρκο γεμάτο παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις! Απίθανα παιχνίδια και δραστηριότητες θα ξετρελάνουν όλα τα παιδιά!