Ποιος κάνει “Ντου στα έντομα”;

Ετοιμαστείτε να μάθετε μέσα από το νέο διασκεδαστικό online παιχνίδι στο επίσημο site της www.amitafun.gr. Η Amita FUN!, ο πρώτος χυμός φρούτων, που παράγεται στην Ελλάδα και απευθύνεται σε παιδιά κάνει «Ντου στα έντομα» προσκαλώντας τους μικρούς της φίλους να παίξουν μαζί με τους γονείς τους.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά μπαίνουν στο ζουμερό κόσμο της Amita FUN! και καλούνται να προστατέψουν τον κήπο του FUΝοχωριού που απειλείται από έντομα, ενώ ο Βερύκιος, ο σοφός της παρέας της Amita FUN!, δημιουργεί εξελιγμένα φυτά τα οποία με τη φαντασία των παιδιών γίνονται οι απόλυτοι σύμμαχοί τους στη μάχη τους ενάντια στα έντομα.
Παρέα με τους ήρωες του FUΝοχωριού, τα παιδιά διασκεδάζουν μέσα από το νέο online παιχνίδι της Amita FUN! μαθαίνοντας, παράλληλα, τι σημαίνει να είσαι ένας μικρός κηπουρός! Η δράση ολοκληρώνεται με ένα «ζουμερό» διαγωνισμό που χαρίζει στους 50 καλύτερους παίχτες από ένα κιβώτιο της αγαπημένης τους Amita FUN!
Επιπλέον, μια «γεύση» δράσης και περιπέτειας από το νέο διασκεδαστικό online παιχνίδι «Ντου στα έντομα» παρουσιάζεται και στο νέο τηλεοπτικό σποτ της Amita FUN!

Παράλληλα και για πρώτη φορά, η Amita FUN! αναζητώντας συνεχώς τρόπους να είναι κοντά στους μικρούς της φίλους, κρατάει παρέα στα παιδιά μέσα από το δημοφιλές site του Λάκη Λαζόπουλου www. tospirto.net, με 3 κλασικά παραμύθια τα οποία αφηγούνται τρεις καταξιωμένοι ηθοποιοί.
Η Βίκυ Σταυροπούλου διαβάζει την «Ραπουνζέλ»
Ο Νίκος Ορφανός διαβάζει τον «Ψεύτη Βoσκό» και
Η Ρένια Λουζίδου διαβάζει τη «Χιονάτη και τους 7 νάνους»
Τα Amitakia γυρίζουν τη σελίδα και το παραμύθι ξεκινά βάζοντας τη φαντασία των παιδιών σε δράση!

Η σειρά παιδικών χυμών Amita FUN!, εδώ και χρόνια, έχει κερδίσει τη προτίμηση των παιδιών και την εμπιστοσύνη των γονιών τους, καθώς είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει τις διατροφικές τους ανάγκες. Ειδικότερα, οι παιδικοί χυμοί Amita FUN! συνδυάζουν την απολαυστική γεύση με τη διατροφική αξία για τον παιδικό οργανισμό, καθώς είναι εμπλουτισμένοι με βιταμίνες B, C και E.