Πολύχρωμα κουφέτα για τις πιο ευτυχισμένες στιγμές σας

Εδώ και λίγο καιρό, η υψηλή ποιότητα, η μοναδική γεύση, η ιταλική αυθεντία (τα κουφέτα έχουν τις ρίζες τους στην Ιταλία) και η φινέτσα του οίκου Conti Confeteria Milano βρίσκεται στη διάθεση του ελληνικού κοινού, με το νέο κατάστημα του οίκου στο κέντρο της Κηφισιάς.

Η Conti Confetteria αυτή τη στιγμή είναι από τους διασημότερους οίκους στο χώρο των κουφέτων και των μπομπονιερών στην Ιταλία. Ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια κι αυτή τη στιγμή έχει πάνω από δεκαοκτώ σημεία πώλησης στην Ιταλία, στο Λονδίνο, το Ντουμπάι, στο Σάο Πάολο κ.α. Η εταιρία δίνει πάρα πολύ σημασία στην ποιότητα, την απλότητα και τη φινέτσα. Σημαντικό για εμάς είναι να μην φεύγει κανείς από το κατάστημα χωρίς να έχει δοκιμάσει τα κουφέτα μας, τα οποία αυτή τη στιγμή είναι πάνω από σαράντα γεύσεις, σε διάφορα σχέδια και χρώματα και συνέχεια βγαίνουν καινούρια.

Αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα είναι η Ιζαμπέλα Φουστάνου, η οποία λέει “Επίσης, τα κουφέτα στις 40 γεύσεις που διαθέτουμε είναι ετοιμοπαράδοτα όταν πρόκειται για συνηθισμένες ποσότητες. Ωστόσο, όταν πρόκειται για μεγάλους γάμους ή για εξειδικευμένες και custom-made παραγγελίες ο συνήθης χρόνος παραγγελίας είναι 1,5 με 2 μήνες πριν”.

.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο κατάστημα Conti Confeteria Milano στην οδό Κολοκοτρώνη 1 στην Κηφισιά, τηλ. 210 62 31745.