- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Προσφορά χώρου σε νεανικά σχήματα και νέους καλλιτέχνες από το Ατενέουμ

Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα είδηση που αφορά τους νέους που ασχολούνται με τη μουσική. Το Ατενέουμ προσφέρει δωρεάν τη Μουσική του Σκηνή στο Κελάρι σε νεανικά μουσικά σχήματα και νέους μεμονωμένους καλλιτέχνες που θα ήθελαν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους αλλά δεν βρίσκουν χώρο.
Επειδή το απαιτούν οι καιροί και για την υποστήριξη της νεανικής καλλιτεχνικής δημιουργίας, το Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο και Ωδείο Ατενέουμ αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν σε νέους καλλιτέχνες, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, την πλήρως εξοπλισμένη (πιάνο με ουρά, μικροφωνική, φωτισμός) Μουσική Σκηνή του Ιδρύματος στο Κελάρι, Αδριανού 3, Θησείο, ώστε να τους δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε όλες τις μορφές της μουσικής (τζαζ, ροκ, σύγχρονη, πλην κλασικής –που έτσι κι αλλιώς παρουσιάζεται στην Αίθουσα Λα Ντιβίνα).
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, και δεν προβλέπεται αμοιβή για τους καλλιτέχνες. Οι ακροατές εάν το επιθυμούν θα μπορούν να πάρουν ένα μικρό σνακ ή ένα ποτό σε τιμές φοιτητικές.
Επικοινωνία: Όλοι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με το τηλ. 2103211949
κ. Βιβή Κουφόγεωργα για περισσότερες πληροφορίες.