Προϊόντα των Κυκλάδων με ένα κλικ στην πόρτα σας!

Μια “Ηλεκτρονική Αγορά για Τοπικά Παραγόμενα Προϊόντα”, αποτελεί το νέο εργαλείο που το Επιμελητήριο Κυκλάδων υλοποιεί στο πλαίσιο της προσπάθειας του για στήριξη της παραγωγής και εμπορίας των τοπικών προϊόντων και της τοπικής αγοράς.

Η νέα αυτή δωρεάν εφαρμογή, προσφέρει στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και διακίνηση των τοπικά παραγόμενων προϊόντων (π.χ. κρασιά, τυριά, μέλι, γλυκά αλλά και κεραμικά, χειροτεχνήματα κ.α.) τη δυνατότητα να προβάλλουν και να προωθούν τα προϊόντα τους μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) που θα λειτουργεί εντός της δικτυακής πύλης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων www.e-kyklades.gr, ακόμα και αν οι ίδιοι δεν διαθέτουν τις απαιτούμενες τεχνολογικές υποδομές.

Στόχος της εφαρμογής είναι η τόνωση της κυκλοφορίας των ποιοτικών Κυκλαδικών προϊόντων με τη δημιουργία διαύλων πώλησης τόσο εντός του νομού, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Επίσης, το επιμελητήριο έχει επιτύχει ειδική συμφωνία με γνωστή εταιρεία ταχυμεταφορών, μέσω της οποίας τα προϊόντα θα παραδίδονται με ασφάλεια και ταχύτητα σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές (ακόμα και από νησί σε νησί), μεγιστοποιώντας τα οφέλη της προσπάθειας αυτής για τους παραγωγούς και εμπόρους των Κυκλάδων.