- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Πώς η Νίνα Λοτσάρη έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης της;

H 37χρονη ηθοποιός Νίνα Λοτσάρη αποκαλύπτει στο ΟΚ! πώς κατάφερε να επανέλθει στα κιλά της μέσα σε είκοσι μέρες από τη γέννηση της δεύτερης κόρης της. Βέβαια, το σώμα μιας γυναίκας που ασχολείται εδώ και χρόνια με το χορό, δεν θα μπορούσε παρά να βρει τη φόρμα του πολύ πιο γρήγορα έπειτα από μία εγκυμοσύνη απ’ ό,τι το σώμα μιας γυναίκας που δεν ασκείται ιδιαίτερα.

«Πριν από την εγκυμοσύνη ήμουν πενήντα έξι κιλά και κατά τη διάρκειά της πήρα δώδεκα. Έχουν περάσει είκοσι μέρες από τότε που γέννησα. Δεν έχω ζυγιστεί ακόμη, θα το επιχειρήσω μετά τις σαράντα μέρες. Αλλά έχω χάσει τα περισσότερα. Πρέπει να μου έχουν μείνει άλλα τέσσερα. Το βλέπω στα παντελόνια μου ότι χρειάζεται να κατέβω ένα νούμερο» παραδέχεται η 37χρονη ηθοποιός.

Ποιο είναι το καθημερινό της μενού

Η μέρα της ξεκινάει πάντα με πρωινό, που αποτελείται από δύο φρυγανιές με μέλι και μια κούπα γάλα (1% λιπαρά) με δημητριακά. Το μεσημεριανό της γεύμα περιλαμβάνει ποικιλία γεύσεων: από λαδερά (φασολάκια με ανθότυρο) και όσπρια (φακές) μέχρι σούπες (κοτόσουπα) ή σπαγγέτι (ολικής αλέσεως) με σάλτσα λαχανικών. Ωστόσο, προσέχει πάντα την ποσότητα λαδιού που θα προσθέσει, καθώς υπολογίζει να μην ξεπερνάει τις δύο κουταλιές της σούπας την ημέρα.

Το φαγητό της το συνοδεύει πάντα με σαλάτα (πράσινη ή αγγουροντομάτα) και μία φέτα ψωμί ολικής αλέσεως. Το βραδινό της θα είναι είτε η μισή ποσότητα του μεσημεριανού της γεύματος είτε ψάρι (σφυρίδα) με ψητά λαχανικά ή τρία καλαμάκια κοτόπουλο με μία πίτα (χωρίς λάδι) και σαλάτα.

«Προτιμώ το κοτόπουλο ή τη γαλοπούλα αντί του κόκκινου κρέατος» αναφέρει. Το καθημερινό της σνακ είναι μια φέτα μαύρο ψωμί με γαλοπούλα, τυρί light και ανθότυρο cottage.