Πώς θα φτιάξετε τη δική του Παιδική Χαρά!

Τώρα που ήρθε το καλοκαίρι, φτιάξτε εύκολα και οικονομικά στα παιδάκια σας την προσωπική τους Παιδική Χαρά! Από το σπίτι, χωρίς ταλαιπωρία, διαλέξτε όλοι μαζί τα παιχνίδια που θα μεταμορφώσουν την βεράντα ή τον κήπο σας, σε ένα υπέροχο παιδικό στέκι!

Τώρα που η αλυσίδα Παιδικών Καταστημάτων “Perfect Toys Πανταζόπουλος” δημιούργησε on line shop, όλα είναι πιο εύκολα και πιο χαρούμενα! Ολη η οικογένεια μαζί, μπορεί άνετα και άμεσα, να επιλέξει τα Παιχνίδια Εξωτερικού Χώρου που θα ομορφύνουν το σπίτι ή το εξοχικό και θα χαρίσουν στα παιδιά ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού.

Σπιτάκια, Τσουλήθρες, Τραπεζάκια, Κούνιες, Ποδοσφαιράκια και Πινγκ Πονγκ – σε μια απίστευτα μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για πολύ μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά!

Οι Κούνιες ασφαλείας για μωρά μηνών θα προσφέρουν γέλιο και χαρά στο μωράκι σας.

Τα Σπιτάκια Κήπου LITTLE TIKES και Barbie, θα δώσουν στα λίγο μεγαλύτερα παιδιά την ελευθερία να παίξουν τα παιχνίδια ρόλων που επιθυμούν. Να γίνουν Πριγκίπισσες, Κηπουροί, να οργανώσουν πικ νικ για τους φίλους τους!

Μπάλες, τραμπολίνο, Τέρματα και Μπασκέτες θα βοηθήσουν τα παιδιά να γυμναστούν παίζοντας αστάματητα!

Κι ασφαλώς, στο on line shop των Καταστημάτων «Perfect Toys Πανταζόπουλος» θα ανακαλύψετε μια πλειάδα σχεδίων για Ποδοσφαιράκια, Πινγκ Πονγκ και Μπιλιάρδα! Μία μοναδική ευκαιρία για να περνάνε οι τρυφεροί μπαμπάδες ατέλειωτες ώρες διασκέδασεις με τους γιους τους!


Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο: www.perfectoys.gr.

Τηλ. Επικοινωνίας: 210-8211511.