Πώς να βάψετε με το παιδί σας τα βότσαλα που μαζέψατε από την παραλία!

Περάσατε στην παραλία ένα υπέροχο πρωινό. Μαζί με τα παιδιά σας μαζέψατε τόσα πολλά βότσαλα που δεν ξέρετε τι να τα κάνετε! Οι ιδέες είναι ανεξάντλητες!

Μερικά βότσαλα και μπόλικη δημιουργική διάθεση είναι αρκετά για να παίξετε αλλά και να φτιάξετε εσείς και τα παιδιά σας υπέροχα καλοκαιρινά στολίδια για το σπίτι σας. Χρησιμοποιήστε τα ζωγραφισμένα βότασαλα ως πρες παπιέ  ή ως stop για τις πόρτες ή τοποθετήστε τα μέσα σε ειδικές κορνίζες για να στολίσετε καλοκαιρινά το δωμάτιό τους. Τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να είναι ακρυλικά για να απλώνονται εύκολα πάνω στις πέτρες ή ανεξίτηλοι μαρκαδόροι. Ίσως χρειαστείτε μια δυνατή κόλλα για να ενώσετε τα βότσαλα ανάλογα με το σχέδιο. Αφού στεγνώσει η ζωγραφιά σας, μπορείτε να περάσετε ένα στρώμα βερνίκι. Αν θέλετε να ζωγραφίσετε ζωάκια, μην παραλείψετε να αγοράσετε μερικά ματάκια ώστε να φαίνονται ακόμα πιο… ζωντανά!

Εύκολα, απλά σχέδια με τα κατάλληλα χρώματα μπορούν να δείχνουν υπέροχα και ξεχωριστά.

Ποιος θέλει να παίξει ντόμινο;

Ας φτιάξουμε μερικούς νέους φίλους.

Ήρθε η ώρα να μάθουμε την αλφαβήτα στα ελληνικά ή στα αγγλικά!

Μια πάπια, μα ποια πάπια; Μια πάπια με παπιά! Παιχνίδι και μαθήματα ορθοφωνίας μαζί!

Κολλήστε ένα μικρό μαγνητάκι στο ζωγραφισμένο σας βοτσαλάκι και θα βρει μια τέλεια και χρήσιμη θέση στο ψυγείο.

Εμπνευστείτε από τα σχήματα που έχουν οι πέτρες και δημιουργήστε σπιτάκια, αυτοκίντητα ή και μια ολόκληρη οικογένεια ζώων.