- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Πώς φορούν το μπικίνι οι διάσημες;

Το στυλ τους εντυπωσιάζει, ενώ τα γυμνασμένα σώματά τους μας κάνουν και αναρωτιόμαστε για το πόσες ώρες κάνουν γυμναστική κάθε μέρα πια!

Όπως και να έχει, μπράβο στις κυρίες που μετά από 1 και 2 γέννες, καταφέρνουν και φορούν το μπικίνι… χωρίς παρατράγουδα!

Η γλυκιά Φαίη Σκορδά, σχεδόν 1 χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της, φωτογραφήθηκε στην παραλία με πράσινο – σεμνότατο μπικίνι, και όλες εμείς οι υπόλοιπες αναρωτιόμαστε πού πήγαν καλέ τα κιλά της εγκυμοσύνης;

Ακόμα πιο αξιοθαύμαστη είναι η δημοσιογράφος Έλλη Στάη. Γιατί όταν έχεις περάσει τα 50, δύσκολα κυκλοφορείς στη Μύκονο με τέτοιο κορμί! Κι όμως, φαίνεται ότι τα μάτια της, δεν είναι τελικά το μόνο εκθαμβωτικό σημείο της!

Τώρα, ξέρω ότι τελευταία συζητήθηκε πολύ για το αν η Σίσσυ Χρηστίδου είναι όντως κορμάρα ή απλά… κορμί. Ό,τι κι αν πείτε, ό,τι κι αν ισχύει, το μπικίνι της πάει πολύ!

Και να και η κυρία Βίκυ Χατζηβασιλείου! Να τολμήσω να πω την ηλικία της; Αφήστε το καλύτερα – αρκεί που ξέρουμε ότι είναι μητέρα 2 νεαρών αγοριών, και δεινή αθλήτρια beach volley! Ανετα μπορούμε να την αποκαλέσουμε Το Κορμί!

Φίλη του beach volley, και η πάντα χαμογελαστή Δέσποινα Καμπούρη, πρόσφατα μητέρα ενός κοριτσιού. Σώμα λαμπάδα που λέει και η γιαγιά μου! Και αθλητικό μπικίνι για άνεση στις κινήσεις.

Κλείνοντας, ας αναλύσουμε και το λευκό μπικίνι της Έλλης Κοκκίνου! Ισως σκεφτείτε ότι δεν είναι και η πιο γυμνασμένη καλλιτέχνις… όμως εμείς την λατρεύουμε για τον δυναμισμό αλλά και για τη φωνή της!