Σαρακοστή που δεν κοστί…στα everest!

Η αγαπημένη αλυσίδα σνακ και καφέ everest, πάντα συνεπής απέναντι στους καταναλωτές συνεχίζει και για την περίοδο της Σαρακοστής να διαθέτει νηστίσιμες επιλογές στις πλέον προσιτές τιμές προσφέροντας οικονομικές λύσεις για όλη τη διάρκεια της ημέρας!
Tα everest υποδέχονται τη Σαρακοστή με το σύνθημα: «Σαρακοστή που δεν κοστί…» προσφέροντας ολοκληρωμένες νηστίσιμες προτάσεις φαγητού και καφέ με 1€-2€-3€. Έτσι από τις 27/02 και για όλη τη διάρκεια της Σαρακοστής, τα EVEREST προσφέρουν «καφέ με 1€», «καφέ και νηστίσιμο συνοδευτικό με 2€» και «νηστίσιμο sandwich ή burger μόνο με 3€»!

Καφές με 1€! Επιλέξτε ανάμεσα σε espresso, nes, frappe, ελληνικό, καφέ φίλτρου ή τσάι και απολαύστε τον μόνο με 1€!

Καφές και νηστίσιμο συνοδευτικό με 2€! Συνδυάσετε τον καφέ σας (espresso, nes, frappe, ελληνικός, φίλτρου) ή το τσάι σας με ένα νηστίσιμο Donut ή Λουκουμά στην τιμή των 2€!

Νηστίσιμο sandwich ή burgerμε 3€!Και για το μεσημεριανό ή το βραδινό σας, μια ακόμα γευστική προσφορά σας περιμένει!Εσείς δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε ένα απολαυστικό σάντουιτς (σε κλασικό ψωμάκι ή αραβική πίτα ή τετράγωνο ψωμί) επιλέγοντας 4 νηστίσιμα υλικά μόνο με 3e! Οι επιλογές όμως δεν σταματάνε εδώ! Απολαύστε ένα λαχταριστό Burger με κολοκυθοκεφτέ ή ένα ζουμερό Burger με μπιφτέκι λαχανικών ή ένα ανατολίτικο Burger με φαλάφελ μόνο με 3€!
Oπως κάθε χρόνο στα EVEREST θα βρείτε νηστίσιμες σφολιάτες, μοναδικούς συνδυασμούς σαλάτας και sandwich και δροσιστικά επιδόρπια από φράουλα και ροδάκινο!