Σεμινάριο: Tibetan Pulsing Yoga – Το Άγγιγμα της Αγάπης

Ένα ιδιαίτερο σεμινάριο που αφορά στη σχέση με τη μητέρα μας και τον τρόπο που εξέφραζε την τρυφερότητα, και την αγάπη της (το κύκλωμα του λεπτού εντέρου) θα πραγματοποιηθεί στο Essence Human Space, από την Πέμπτη 12 ως την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, με την καθοδήγηση της Νίτυα Γεωργοπούλου.

“Η εγκατάλειψη και το ανεπαρκές ενδιαφέρον εκ μέρους της μητέρας, μας οδηγούν στο να γινόμστε χειριστικοί (ή υποχείρια), και να βιώνουμε τον εαυτό μας συχνά ως αποκομμένο, με μειωμένη την ικανότητα να δίνουμε και να παίρνουμε τρυφερότητα και αγάπη. Έτσι, όταν γινόμαστε επιθετικοί δεν μπορούμε να το εκφράσουμε και συχνά εμφανίζουμε δερματικά προβλήματα ως αδυναμία να αφεθούμε στο άγγιγμα της αγάπης”, υποστηρίζει η εμψυχώτρια.

Με τις τεχνικές του Tibetan Pulsing Yoga αποφορτίζουμε το νευρικό σύστημα, μέσω του παλμού της καρδιάς και έτσι δημιουργείται η δυνατότητα κατανόησης, παρατήρησης και εσωτερικής μεταμόρφωσης.

Το Tibetan Pulsing Yoga είναι ένα θεραπευτικό σύστημα που ενεργεί πάνω στο νευρικό μας σύστημα και βασίζεται σε τεχνικές που χρησιμοποιούν σε μοναστήρια του Θιβέτ και της Κίνας. Σύμφωνα με τον ιδρυτή του Shantam Dheeraj, πρόκειται για ένα μεταμορφωτικό σύστημα που επενεργεί βαθιά μέσα μας και σε πολλά επίπεδα συγχρόνως(νους, καρδιά, σώμα).

Η Νίτυα Γεωργοπούλου ασχολείται συστηματικά από το 1993 με το Tibetan Pulsing Yoga. Συντονίζει σεμινάρια, δίνει ατομικές συνεδρίες και διαβάζει την ίριδα του ματιού στο Essence Human Space.

Πρόγραμμα σεμιναρίων
Πέμπτη : 18:00
Παρασκευή : 17:00
Σάββατο & Κυριακή 10:00

Κόστος Συμμετοχής
: 140 ευρώ

Πληροφορίες: 210-3229041 & 6946123481
Essence Human Space
Παλλάδος 32, Πλατεία Ηρώων, Ψυρρή