Σπιτικό γιαούρτι για κάθε χρήση

Οι Έλληνες αγαπάμε το γιαούρτι και το χρησιμοποιούμε στη διατροφή μας με την πρώτη ευκαιρία. Γι’ αυτό και το ψάχνουμε το θέμα αρκετά. Για να βρούμε το καλύτερο γευστικά, αλλά και ποιοτικά.

Η ΚΡΙ ΚΡΙ δίνοντας πάντα έμφαση στην παράδοση και την ιστορία της, παρουσιάζει το αγαπημένο, δημοφιλές “Σπιτικό” στραγγιστό γιαούρτι, ανανεωμένο από 100% ελληνικό γάλα.

Το “Σπιτικό” γιαούρτι της ΚΡΙ ΚΡΙ, με τη διπλοσφράγιστη παραδοσιακή συνταγή του, έχει καταφέρει εδώ και χρόνια να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού. Κατέχοντας μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά όσων προτιμούν, 100% φυσικά ελληνικά προϊόντα, αποτελεί πλέον παράδοση στο ελληνικό γιαούρτι και συνώνυμο της ποιότητας. Διατίθεται σε πρακτική και οικονομική συσκευασία 1kg η οποία το καθιστά ως το καταλληλότερο γιαούρτι για μαγειρική και μοναδικές απολαυστικές δημιουργίες.

Τώρα σε ακόμα πιο ελκυστική τιμή με έκπτωση 0,50€, κατάλληλο για συνταγές και παρασκευασμένο από 100% ελληνικό γάλα, συγκεντρώνει σε ένα προϊόν τις ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν πλούσια γεύση, παραδοσιακή αγνότητα και απαράμιλλη ποιότητα σε ένα στραγγιστό.

Πώς να το γευτείτε: Δοκιμάστε το “Σπιτικό” της ΚΡΙ ΚΡΙ σκέτο, με μέλι, με φρούτα ή φτιάξτε δικές σας, μοναδικές, σπιτικές συνταγές που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας.