- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

“Στον πλανήτη των cupcakes”

Ένα βίβλιο για να “γλείφετε τα δάχτυλα σας” ειδικά όσοι αγαπάτε τα γλυκά αλλά και ιδιαίτερα χρήσιμο για όσες/ους πειραματίζονται με την τέχνη της ζαχαροπλαστικής είναι αυτό της Αθηνάς Πάνου με τίτλο: “Στον πλανήτη των cupcakes”.

Το βιβλίο περιλαμβάνει 20 πρωτότυπες και εύκολες συνταγές cupcakes για όλες τις περιστάσεις. Για την παρασκευή τους χρειάζονται απλά υλικά και ελάχιστα σκεύη.

Πέρα από τις κλασικές συνταγές για cupcakes βανίλιας και σοκολάτας θα εκπλαγείτε με το πόσο ιδιαίτεροι συνδυασμοί μπορούν να υπάρξουν για κάθε περίσταση που να λατρέψετε τόσο εσείς όσο και οι καλεσμένοι σας.

Θα βρείτε συνταγές για Cupcakes ιδανικά για πάρτι (ενδεικτικά: βανίλιας με μπισκότα, λευκής σοκολάτας μέσα έξω), για εορταστικά όπως αποκριάτικα cupcakes με μήλο και σοκολάτα γάλακτος ή πασχαλινά με μαστίχα) ή νηστίσιμα (χωρίς οτιδήποτε ζωικό: γάλα, βούτυρο, αυγά κ.λπ.) με καρύδα και ανανά, με ροδάκινο και χυμό φρούτων και πολλά άλλα…

Επίσης θα βρείτε χρήσιμες ιδέες για την παρουσίαση των cupcakes (πρότυπα για καρτελάκια, προσκλήσεις, πατρόν για θήκες cupcakes).

Το βιβλίο είναι σκληρόδετο με πλούσια εικονογράφηση. Είναι το πρώτο βιβλίο της Αθηνάς Πάνου και προς το παρόν μπορείτε να το προμηθευτείτε μόνο κατόπιν παραγγελίας στο [email protected], καθώς πρόκειται για αυτοέκδοση.

Συγγραφέας: Αθηνά Πάνου
Σελίδες: 72
Τιμή: €15