Συμμάζεψε το δωμάτιό σου με τον Γούντι και τον Μπαζ και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα ρολόι

Οι γονείς σου πάντα φωνάζουν να καθαρίσεις το δωμάτιό σου; Χρησιμοποιούν λέξεις όπως τη λέξη «αχούρι;» Ντρέπεσαι να καλέσεις τους φίλους σου; Μην ανησυχείς πια! Ο Γούντι και ο Μπαζ σού δίνουν εξαιρετικές συμβουλές για το πώς να συμμαζέψεις το δωμάτιό σου σε 10 εύκολα βήματα.

1. Αρχικά, και πριν ξεκινήσεις, βάλε την αγαπημένη σου χορευτική μουσική. Θα σου δώσει κίνητρο και ενέργεια, έτοιμος να διώξεις τη βρομιά – στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα!
2. Ξεκίνα μαζεύοντας όλα τα σκουπίδια που βλέπεις, π.χ. κουτάκια, χαρτάκια από καραμέλες, κομματάκια από χαρτί, κτλ. Να θυμάσαι, τα σκουπίδια μπαίνουν μέσα κι όχι γύρω από το καλάθι αχρήστων. Επίσης, μην ξεχνάς να ανακυκλώνεις κάποια από τα σκουπίδια σου. Ζήτα τη συμβουλή των γονιών σου. Να αδειάζεις το καλαθάκι μια φορά τη μέρα – διαφορετικά, θα καταλήξεις με ένα βουνό από σκουπίδια που ΔΕΝ είναι ευχάριστο να καθαρίζεις.
3. Αν έχεις πιάτα στο δωμάτιο – πήγαινε τα αμέσως στην κουζίνα. Μην ξεχάσεις αυτό το βήμα, διαφορετικά, γρήγορα θα καταλήξεις ανάμεσα σε «πυρηνικά» απόβλητα που ακόμα κι ο Μπαζ δε θα μπορεί να σε βοηθήσει να μαζέψεις!
4. Ρούχα. Μάζεψέ τα ένα-ένα. Φτιάξε μία στοίβα από βρόμικα ρούχα για πλύσιμο και βάλε τα στο καλάθι για τα άπλυτα (ναι, και βέβαια έχεις ένα – πιθανότατα να βρίσκεται σε μια γωνιά, κάτω από τη στοίβα των ρούχων.) Δίπλωσε και μάζεψε τα καθαρά ρούχα ή κρέμασε τα στη ντουλάπα. Μην ξεχάσεις να τακτοποιήσεις και τα παπούτσια σου. Φαντάζεσαι την εκπληκτική συλλογή του Κεν από τιγρέ πουκάμισα και παπούτσια γνωστών σχεδιαστών να είναι σκόρπια στο πάτωμα;
5. Βιβλία. Φτιάξε τρεις στοίβες. Μία, με τα βιβλία που ανήκουν στο υπνοδωμάτιό σου. Μία, με τα βιβλία που ανήκουν σε άλλες γωνιές του σπιτιού και μία με βιβλία που ανήκουν στη βιβλιοθήκη (μην αφήνεις να περάσει η ημερομηνία επιστροφής!) Τακτοποίησε κάθε μία στοίβα ξεχωριστά. Τοποθέτησε την πρώτη στοίβα προσεκτικά σε ένα ράφι, κάπου μέσα στο δωμάτιό σου. Τα βιβλία της δεύτερης στοίβας πρέπει να επιστραφούν εκεί που ανήκουν (μήπως τα δανείστηκες από τον αδελφό ή την αδελφή σου;) Κάνε μία επιλογή από τα βιβλία της δανειστικής βιβλιοθήκης – κράτα μόνο αυτά που θα διαβάσεις και επέστρεψε τα άλλα.
6. Ώρα για ένα μικρό διάλειμμα. Πάρε να φας ένα νόστιμο σνακ και πιες κάτι, ξεκουράσου 5 λεπτά πριν ξεκινήσεις την επόμενη αποστολή σου… όμως, μην το παρακάνεις, γιατί η κυρία Πατάτα θα σε κατσαδιάσει!
7. Παιχνίδια. Μάζεψέ τα όλα σε ένα σημείο, κάθισε κάτω και ξεκίνα να τα ξεχωρίζεις. Παίζεις με όλα; Μήπως ήλθε η ώρα να τα χαρίσεις; Θα μπορούσες να τα δώσεις σε έναν παιδικό σταθμό… σε ένα μέρος σαν την Ηλιαχτίδα από το TOY STORY 3. Μην ανησυχείς, είμαστε σίγουροι ότι τα παιχνίδια σου θα είναι σε καλά χέρια!
8. Τώρα….ίσως να υπάρχουν διάφορα μικροπράγματα τριγύρω όπως στυλό, μολύβια και άλλα μπιχλιμπίδια. Μάζεψέ τα και βάλε τα στη θέση τους, κι αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά πάνω από τρεις μήνες, ξεφορτώσου το! Βεβαιώσου ότι μάζεψες όλα τα παιχνίδια – το ίδιο θα έκανε κι ο Γούντι!
9. Τώρα, απομένουν μόνο μερικές αγγαρείες: σκούπισμα, ξεσκόνισμα, γυάλισμα… αυτό δε θα πάρει ώρα, σωστά;
10. Μετά από τόση σκληρή δουλειά, σου αξίζει ένα δώρο. Σίγουρα, η καλύτερη επιβράβευση θα ήταν μία βόλτα ως το σινεμά για να παρακολουθήσεις το TOY STORY 3 της Disney•Pixar.

Σ’ αυτή τη νέα 3D κωμική περιπέτεια, ο Μπαζ, ο Γούντι και τα υπόλοιπα παιχνίδια, αντιμετωπίζουν ένα αβέβαιο μέλλον, καθώς ο Άντι ετοιμάζεται για το κολέγιο. Περισσότερα για τη νέα τους περιπέτεια στους κινηματογράφους της περιοχής σου από τις 24 Ιουνίου.

Αφού τελείωσες με αυτή την αποστολή, μπορείς να μπεις στην κλήρωση για το διαγωνισμό που ξεκινά σήμερα (24/6) και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 30 Ιουνίου, στις 12 μ. 5 Τυχεροί από εσάς θα κερδίσουν ένα ρολόι με θέμα την αγαπημένη σας ταινία. Toy Story 3. Καλή επιτυχία… και μην ξεχνάτε, το δωμάτιό σας πρώτα!