- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Praktiker, «Μαζί για το Παιδί» και «PRAKSIS» μας καλούν να βοηθήσουμε τις ευπαθείς ομάδες

Η Praktiker συνεισφέρει στη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων που χρειάζονται άμεση βοήθεια, σε συντονισμό με τους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς «PRAKSIS» και «Μαζί για το Παιδί».
Με κύριο όχημα την ευαισθητοποίηση για αφιλοκερδή προφορά, η Praktiker φιλοξενεί στα καταστήματά της ειδικά κουτιά συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τις ομάδες συνανθρώπων μας, για τις οποίες μεριμνούν οι ΜΚΟ «PRAKSIS» και «Μαζί για το Παιδί».
Πιο συγκεκριμένα:
Για τις ανάγκες της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», που στηρίζει περισσότερους από 80 φορείς παιδικής προστασίας και περισσότερα από 10.000 παιδιά και άπορες οικογένειες, σε όλα τα καταστήματα Praktiker στην Αττική (Ελληνικό, Ταύρος, Μεταμόρφωση, Αιγάλεω, Μάνδρα) συλλέγονται είδη από κατηγορίες όπως:

Με γνώμονα την αξία της εθελοντικής προσφοράς, η Praktiker επιθυμεί να μεταφέρει το μήνυμα «ό,τι για εμάς μπορεί να μην είναι πλέον αναγκαίο, μπορεί να δώσει χαρά σε συνανθρώπους μας που το χρειάζονται αληθινά».

Και επειδή πλησιάζει, σύντομα, η περίοδος των γιορτών, τα καταστήματα Praktiker γίνονται το σημείο συνάντησης για προσφορά, ώστε να γίνει μια καλή αρχή: να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα αγαθά και να προσφερθούν, άμεσα, για τις γιορτές, όπου η έκκληση για βοήθεια είναι επιτακτική και ουσιαστική. Η προσπάθεια δεν θα σταματήσει όμως εδώ, καθώς τα κουτιά συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης θα βρίσκονται σταθερά για μεγάλο χρονικό διάστημα στα καταστήματα Praktiker, καθώς «κάθε προσφορά, μετρά σημαντικά».