- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Τα πάντα γύρω από την εγκυμοσύνη

Υποστηρίζοντας στην πράξη την έγκυρη, εκλαϊκευμένη ιατρική ενημέρωση, η Iso-Plus ανέλαβε την έκδοση του βιβλίου «Τα πάντα γύρω από την εγκυμοσύνη» του Μαιευτήρα, Χειρούργου Γυναικολόγου – Μαστολόγου Δρ. Θεόδωρο Λιακάκου, Επιμελητή στη Γυναικολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν από το φαρμακείο σας με κάθε αγορά προϊόντων Solgar.

Το βιβλίο περιέχει πληροφορίες για την περίοδο πριν την εγκυμοσύνη, την απαιτούμενη ιατρική παρακολούθηση και πρακτικές συμβουλές για την έγκυο, καθώς και ό,τι χρειάζεται να γνωρίζεται για τον τοκετό, την περίοδο της λοχείας και τη φροντίδα του βρέφους. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν οδηγό, για όλες τις γυναίκες που είναι ή επιθυμούν να μείνουν έγκυες.

Όπως άλλωστε και ο ίδιος ο συγγραφέας σημειώνει η εγκυμοσύνη αποτελεί μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή μιας γυναίκας, κατά την οποία συμβαίνουν πολλές αλλαγές ταυτόχρονα, τόσο στο σώμα της, όσο και στον τρόπο ζωής και στις συνήθειές της, όπως η αντιμετώπιση μίας άγνωστης μέχρι τότε κατάστασης που είναι το μεγάλωμα και η φροντίδα ενός νεογνού. Οι συχνά πρωτόγνωρες αλλαγές αυτές και η αντιμετώπιση των νέων καταστάσεων καθιστούν από κάθε άποψη σημαντική τη σωστή προετοιμασία.

Με την υποστήριξή της στην εκδοτική αυτή προσπάθεια η Solgar, η οποία διαθέτει φυσικά συμπληρώματα διατροφής κατάλληλα για την περίοδο της εγκυμοσύνης και της λοχείας, όπως το Multi-Billion Dophilus, το Prenatal Nutrients, η Vitamin B6, το Ginger και το Cold Pressed Flaxseed Oil.