- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Τα πιο όμορφα παπούτσια για το Πάσχα

Ποιο είναι το κλασικό δώρο του Πάσχα από το νονό και τη νονά; Μα φυσικά τα ανοιξιάτικα παπουτσάκια, που συνοδεύουν τις ανθισμένες μέρες της Πασχαλιάς. Φέτος το Πάσχα κάντε δώρο στους μικρούς αγαπημένους σας παπουτσάκια Dexim! Γιορτάστε προσφέροντας άνεση και σταθερά βήματα στους μικρούς σας ήρωες. Και όχι μόνο. Τα υπέροχα χρώματα και τα σχέδια σε αγορίστικα και κοριτσίστικα παπούτσια δεν θα αφήσουν ασυγκίνητα τα λατρεμένα μικρά σας.

Η ανοιξιάτικη συλλογή της Dexim, φέρνει υπέροχα παιδικά υποδήματα σε χαμηλές τιμές για να “ντύσετε” τις πιο χαρούμενες οικογενειακές στιγμές σας! Η παιδική συλλογή αποτελείται από πλούσια σχέδια και χαρούμενα χρώματα, που θα ακολουθήσουν τα μικρά σας όλες τις ώρες της ημέρας.

Ξετρελάνετε τα παιδιά με μοναδικά δώρα που θα καλύψουν τις ανάγκες τους για παιχνίδι και θα τους δώσουν σταθερά και άνετα βήματα για να σας ακολουθούν ξεκούραστα στις πρώτες πασχαλινές βόλτες τους. Επιλέξτε ανάμεσα σε πολύχρωμες μπαλαρίνες, στολισμένες με στρας ή λουλουδάκια για τις μικρές σας πριγκίπισσες και σε άνετα πεδιλάκια για τους πιο δραστήριους μπόμπιρες.

Αναζητήστε το ιδανικό δώρο για τους μικρούς σας ήρωες σε ένα από τα 28 καταστήματα Dexim και συναντήστε την άψογη ποιότητα και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

www.dexim.gr [2]