Τα στυλάτα παιδιά έχουν την προσωπική τους Kinder gallery!

Αν ανήκετε στην κατηγορία γονέων με παιδιά νεογέννητα έως και 10 ετών, είστε από τους τυχερούς αναγνώστες μας. Γιατί τώρα, υπάρχει το μοναδικό on line concept store που βοηθά τους μοντέρνους γονείς να δημιουργήσουν την προσωπική gallery του παιδιού τους. Στο kindergallery.gr ανακαλύψαμε ό,τι πιο τρυφερό και στυλάτο για τους θησαυρούς μας: ρούχα, παιχνίδια και αξεσουάρ με επώνυμες υπογραφές και συμφέρουσες τιμές….

Το kindergallery.gr είναι ένα μοναδικό on line κατάστημα με προϊόντα που τα περισσότερα κυκλοφορούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Όλα παράγονται με τις απαραίτητες διαδικασίες ασφαλείας, με ιδιαίτερο σεβασμό στα παιδάκια και στο περιβάλλον.

Στην ουσία πρόκειται για ένα θησαυρό – όχι απαραίτητα ακριβό, που θα μας βοηθήσει να ομορφύνουμε ακόμα περισσότερο τον ήδη όμορφο κόσμο των παιδιών μας.

Ειδικά για τα μικρά μωράκια που εισάγονται τώρα στη διατροφή, αξίζει να δείτε τα προϊόντα της ιταλικής εταιρίας mOmma – πασίγνωστη για τα είδη βρεφανάπτυξης, που θα τα βοηθήσουν να εξοικειωθούν και να απολαύσουν κάθε στιγμή από το γεύμα τους!

Το παιδικό κάθισμα φαγητού High Chair, θα δώσει στο μωρό σας μια άλλη αίσθηση του χώρου. Με ασφάλεια και άνεση, θα μπορέσει να αποδεχθεί κάθε νέα συνταγή σας. Εχει ανακλινόμενη πλάτη, αναπαυστικό κάθισμα, πρακτικό καλάθι αποθήκευσης και επίσης διπλώνει για να το αποθηκεύσετε ή να το μεταφέρετε.

Επειδή όμως το φαγάκι του δεν πρέπει να είναι μόνο νόστιμο αλλά και δελεαστικά σερβιρισμένο, στο kindergallery.gr θα βρείτε το τέλειο σετ φαγητού mOmma, που αποτελείται από πιάτο, πιρούνι και κουτάλι – ειδικά για γευσιγνώστες άνω των 6 μήνων!

Οσο για την ώρα της βόλτας, και το αιώνια ερώτημα “Τι να φορέσω τώρα στο γλυκούλι μου;” αναζητήστε τα ρουχαλάκια της γαλλικής φίρμας Lili and the Funky Boys – σε μίνιμαλ ύφος και αέρα… παριζιάνικο!

Έξυπνες αγορές λοιπόν, για μικρούς σικ μπόμπιρες και γονείς περήφανους. Γονείς που εμπιστεύονται το kindergallery.gr και δημιουργούν την προσωπική gallery των παιδιών τους!