- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Τζούλια Ρόμπερτς: «Ευτυχώς, η ζωή μου δεν είναι ταινία»


«Οταν δεν τρέχω πίσω από τα παιδιά, αφού έχω τελειώσει το μπάνιο τους, έχω πλύνει τα πιάτα, σταματάω, κάθομαι και πίνω ένα φλιτζάνι τσάι». Πρόκειται για τα λόγια της μεγαλύτερης ίσως σταρ του Χόλιγουντ των τελευταίων χρόνων. «Σπίτι, δουλειές, παιδιά και καθημερινότητα. Ευτυχώς, η ζωή μου δεν είναι ταινία» λέει η Τζούλια Ρόμπερτς σε συνέντευξή της στην ιταλική «Ρεπούμπλικα».

Όπως μάλιστα αναφέρει στην εφημερίδα, δεν ήταν μέσα στα όνειρά της να γίνει σταρ. Μεγαλώνοντας στην Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών ήθελε να κάνει κάτι που να έχει σχέση με τη φροντίδα των ζώων. Με τον αδελφό της, τον ηθοποιό Ερικ Ρόμπερτς, όμως να έχει δημιουργήσει καριέρα στο Χόλιγουντ, η Τζούλια μπήκε στον πειρασμό να δοκιμάσει και εκείνη. Η πορεία της έκτοτε ήταν κάτι σαν προδιαγεγραμμένη. Παρ’ όλα αυτά, η σούπερ σταρ σήμερα συνειδητά προσπαθεί να κρατήσει τη δημόσια εικόνα της μακριά από το σπίτι.
Ζει με τα δίδυμα Χέιζελ και Φινέους, επτά χρονών, τον πεντάχρονο Χένρι και τον σύζυγό της Ντάνιελ Μόντερ στο Λος Αντζελες. Πολύ συχνά όμως περνούν αρκετό χρόνο στη Χαβάη, πράγμα που της εξασφαλίζει απόσταση από το Χόλιγουντ ενώ βρίσκεται και κοντά στη φύση που αγαπά.
Ποιο είναι το μυστικό της; «Πιστεύω πως όλα κρύβονται στο να μπορούμε να εκτιμάμε την κάθε ημέρα. Τα πάντα μπορεί να εξαφανιστούν μέσα σε μια στιγμή. Και αυτό είναι ένα πολύ καλό κίνητρο για να σηκώνεσαι από το κρεβάτι χαρούμενος κάθε πρωί». Η ίδια κάνει γιόγκα, ακολουθεί υγιεινή διατροφή, αφιερώνει χρόνο στην οικογένεια και σχεδιάζει να γυρίσει τον κόσμο όχι για δουλειά αλλά με τους δικούς της ανθρώπους.