- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Την 1η Ιουνίου το Disney Junior έρχεται στην Ελλάδα! Εκεί όπου οι μαγικές ιστορίες ζωντανεύουν!

Το ολοκαίνουριο Disney Junior επικεντρώνεται στη μάθηση, βασιζόμενο στις διαχρονικές αξίες της Disney μέσω των κλασικών και σύγχρονων παραμυθιών της. Για να γιορτάσουμε την έναρξη του Disney Junior, σας προσκαλούμε να διασκεδάσετε μαζί μας από 1 – 11 Ιουνίου στο Golden Hall! (Eκτός Κυριακής)
Παίξτε, γελάστε και τραγουδήστε με το Disney Junior! Μοναδικές θεματικές δραστηριότητες των αγαπημένων σας χαρακτήρων!

Το Disney Junior θα αποτελέσει το σπίτι για μερικούς από τους πιο αγαπημένους ήρωες, όπως “Η λέσχη του Μίκυ”, “Στα σταυροδρόμια της ζούγκλας”, “Ο Μαστοράκος” και “O μυστικός πράκτορας Όσο” καθώς και ολοκαίνουργιες σειρές, όπως “Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ”, που θα κάνει την πρεμιέρα του με αφορμή την έναρξη του Disney Junior την 1η Ιουνίου του 2011, μόνο στο Disney Channel.

To Disney Junior είναι ο νέος κόσμος της Disney, o oποίος έχει φτιαχθεί για παιδιά προσχολικής ηλικίας και γονείς! Είναι το μέρος όπου οι μαγικές ιστορίες ζωντανεύουν! Προσφέρει ψυχαγωγία αλλά και εκπαίδευση! Μαθαίνει στα παιδιά τα πρώτα τους μαθηματικά, βασικές ξένες λέξεις και συνολικά βοηθά τα παιδιά 2-7 ετών να μάθουν να αναπτύσσονται σωστά.
Το Disney Junior κάνει την παιδική ηλικία γιορτή, ενθαρρύνοντας τα παιδιά να γελούν, να χορεύουν και να τραγουδούν και πάνω απ’ όλα – να διασκεδάζουν!
Disney Junior, εκεί που η μαγεία αρχίζει…