- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Τι επιφυλάσσουν τα ζώδια το 2012 για τα παιδάκια σας!

Το 2012 θα φέρει μεγάλες χαρές και νέες εμπειρίες στα παιδάκια όλου του κόσμου! Αν θέλετε όμως να δείτε τι επιφυλάσσει για το δικό σας παιδάκι, διαβάστε παρακάτω τις προβλέψεις για το δικό του ζώδιο!

Κριός: γλυκά μου Κριαράκια! Ανεξάρτητα και δημιουργικά! Το 2012 θα σας γεμίσει χαρές και θα απολαύσετε μικρές εκδρομές που θα σας ανανεώνουν! Λίιιγο να προσέξετε με τις ιωσούλες τον Μάρτιο, αλλά να ξέρετε από τώρα πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι από τα πιο όμορφα της ζωούλας σας!

Ταύρος: Το χαμόγελό σας που γοητεύει τους πάντες, θα είναι πρωταγωνιστής και το 2012! Θα γνωρίσετε πολλούς νέους φίλους, θα χορτάσετε από βόλτες αλλά και από νέες εμπειρίες! Κάποια Ταυράκια θα καταφέρουν τα πρώτα τους βηματάκια, άλλα θα μάθουν ποδήλατο, κι άλλα – τα πιο μεγάλα – θα κάνουν υπερήφανους τους γονείς τους με τους βαθμούς που θα πάρουν στον σχολικό έλεγχο!

Δίδυμοι: Α, νομίζω ότι το 2012 θα είναι Η χρονιά σας! Όλες οι προσπάθειές σας θα ανταμειφτούν και με το παραπάνω! Θα είναι η χρονιά της Επιτυχίας για εσάς με πολύ – πολύ χορό! Ο,τι προσπαθήσετε θα το καταφέρνετε με λάμψη και γενική επιδοκιμασία! Κι ειδικά το 2012 θα έχετε όλες τις ευκαιρίες του κόσμου να διασκεδάσετε, να χορέψετε, να απολαύσετε κάθε λεπτό, κάθε μέρα! ΠΡΟΣΟΧΗ όμως: περιορίστε τις πολλές καραμέλες για να μην πονέσει το στομαχάκι σας!

Καρκίνος: Τα τρυφερά Καρκινάκια μας, φέτος όλο θα ερωτεύονται! Πότε στο νηπιαγωγείο, πότε στην παιδική χαρά, πότε στο πάρτυ! Παρακαλώ οι γονείς να δείξουν υπομονή… Α, και το καλοκαίρι όχι πολλές ώρες στη θάλασσα που τη λατρεύουν, χωρίς αντηλιακό!

Λέων
: Τα μεγαλοπρεπή λιονταράκια, θα είναι και φέτος οι πρωταγωνιστές στις παρέες! Θα μιλούν κι όλοι θα ακούν, θα χαμογελούν κι όλοι θα χαίρονται! Θα ζητούν νέα παιχνίδια, και θα τους τα προσφέρουν στο λεπτό! Καλοί μου γονείς των Λιονταριών, προσέξτε μόνο να ξεκουράζονται αρκετά – ειδικότερα το καλοκαίρι! Αφήστε τα να κοιμούνται λίγο περισσότερο, γιατί Ιούνιο με Αύγουστο, θα ξεσπαθώσουν!

Παρθένος
: Αυτά τα ευφυέστατα πλάσματα, θα απολαύσουν μια σχετικά ήσυχη χρονιά. Απλά διδάξτε τους ότι τίποτα δεν μπορεί να είναι τέλειο, κι ότι όλα γίνονται με υπομονή! Το άγχος τους για τελειομανία ίσως τα στεναχωρήσει λίγο τον Σεπτέμβριο.

Ζυγός: Τι να πει κανείς για τους μικρούς Ζυγούς; Η ευγένειά τους και η γοητεία τους θα είναι και φέτος σύμμαχος στις προσπάθειές τους! Οι δάσκαλοι θα υποκλίνονται στο μυαλό τους, οι φίλοι θα τους ακολουθούν πιστά και οι γονείς θα καμαρώνουν – με το δίκιο τους! Κι ειδικά τον Οκτώβριο, θα καταφέρουν και τα πιο δύσκολα!

Σκορπιός: Φέτος οι μικροί Σκορπιοί θα αναζητήσουν επίμονα νέες εμπειρίες! Και θα τα καταφέρουν σε ό,τι κι αν βάλουν στο μυαλό τους! Μπορεί να είναι το κόψιμο της πιπίλας, μπορεί να είναι η εκμάθηση ξένης γλώσσας ή να πάνε καλοκαιρινές διακοπές σε κατασκήνωση… Ο,τι κι αν είναι, δώστε τους το περιθώριο να το δοκιμάσουν κι επιβραβεύστε κάθε προσπάθειά τους!

Τοξότης: Το 2012 τα Τοξοτάκια θα εμφανίσουν μια απίστευτη έφεση στην τεχνολογία! Θα δείτε τα παιδιά σας να γοητεύονται και να κατακτούν ό,τι έχει σχέση με διαδίκτυο, gadgets, ηλεκτρονικά παιχνίδια και δεν θα το πιστεύετε πόσο εύκολα θα τα μαθαίνουν! Απλά θυμηθείτε ότι χρειάζεται να τους βάζετε κάποια όρια στις ώρες που θα αφιερώνουν σε αυτή τη νέα τους κατάκτηση.

Αιγόκερως: Αυτό που θα έχουν μεγάλη ανάγκη φέτος τα μικρά Αιγοκεράκια είναι οι παρέες, οι πολλές βόλτες, να παρακολουθήσουν πολλές θεατρικές παραστάσεις, να γνωρίσουν νέες εμπειρίες. Βάλτε τη τσάντα στον ώμο με τα απαραίτητα (μπιμπερό, πάνες, κολατσιό, νερό) και ετοιμαστείτε για πολλέεεεες εξόδους.

Υδροχόος: Όσοι έχετε παιδάκια Υδροχόους, φέτος θα χρειαστείτε οπωσδήποτε μια Εγκυκλοπαίδεια! Φέτος δεν θα σταματούν να ρωτούν «Τι είναι αυτό;» «Πώς γίνεται εκείνο;» «Γιατί πρέπει έτσι;». Όσα ερωτήματα δεν έχετε φανταστεί, ετοιμαστείτε να τα ακούσετε από τα Υδροχοάκια φέτος!

Ιχθείς: Τα δυναμικά ψαράκια μας, φέτος θα βαρεθούν να παίρνουν προσκλήσεις για πάρτυ! Είναι τόσο αξιαγάπητα που όλοι τους θέλουν για παρέα τους. Απλά, κατά το Νοέμβριο, οι ιωσούλες θα περιορίσουν λίγο τις εξόδους τους. Μέχρι τότε όμως, θα είναι guest stars κάθε μεγάλου event!