- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Τι μας έγραψε η μικρή αναγνώστριά μας Κατερίνα για την παράσταση «Ο Παπουτσής και ο Καλικάντζαρης!» της Ομάδας Θεάτρου Κούκλας ArtooPaspartoo!

Μηνύματα από γονείς, λαμβάνουμε καθημερινά πολλά. Όταν όμως μας κάνει την τιμή να μας γράψει μια μικρή μας φίλη, η χαρά μας είναι πολύ-πολύ μεγάλη!

Η Κατερινούλα, είναι 7,5 ετών και πηγαίνει Β’ δημοτικού. Κι απ’ ό,τι διαπιστώσαμε, πέρασε τόσο όμορφα στην παράσταση «Ο Παπουτσής και ο Καλικάντζαρης!» της Ομάδας Θεάτρου Κούκλας ArtooPaspartoo, που θέλησε να το μοιραστεί μαζί μας. Έτσι, με το δικό της στυλ μας είπε:

«Ο παππούς κι η γιαγιά μου μου έκαναν το καλύτερο δώρο για τη γιορτή μου φέτος! Με πήγαν θέατρο, κουκλοθέατρο! Είδαμε τον κύριο Παπουτσή που ήταν πολύ γλυκός κι αγαπησιάρης κι ήθελε να βοηθάει όλο τον κόσμο. Η γυναίκα του όμως, όλο ψώνια ήθελε να κάνει και να ξοδεύει. Και δεν τον άφηνε καθόλου να χαρίζει τα παλιά παπούτσια του μαγαζιού στους φτωχούς. Εγώ λυπήθηκα πολύ, γιατί η δασκάλα στο σχολείο λέει συνέχεια να βοηθάμε αυτούς που δεν έχουν. Κι η μαμά μου, μου λέει να μην ζητάω συνέχεια καινούρια παιχνίδια, αφού και τα παλιά μου είναι μια χαρά! Γι’αυτό κι εγώ συμπάθησα πολύ τον κύριο Πετρή τον Παπουτσή που μίλαγε συνέχεια γλυκά – κι ας ήτανε μια κούκλα!

Μου άρεσε πολύ που οι κούκλες μίλαγαν σε αυτή την παράσταση! Έτσι κάνω κι εγώ με τις δικές μου κούκλες στο σπίτι όταν παίζω!

Και γέλασα πάρα πολύ, κι εγώ και η γιαγιά μου, που γελάει πολύ δυνατά! Και πιο πολύ γέλασα με αυτό που της έκανε ο μικρός Καλικάντζαρης της κυρίας Παπουτσίδενας, όταν προσπαθούσε να σκεφτεί πονηρά για να αγοράσει καινούριο φόρεμα για τα Χριστούγεννα!

Και όταν τέλειωσε το έργο και στεναχωρήθηκα, με άφησαν να χαϊδέψω τον Καλικάντζαρη και να παίξω κι εγώ μαζί του. Πόσο χάρηκα!!!

Όμως και ο παπούς χάρηκε πολύ, γιατί όταν γυρίσαμε σπίτι όλο έλεγε: «τι ωραία βόλτα κάναμε! Τι ωραία παράσταση είδαμε! Και πληρώσαμε μόνο 5 ευρώ για εμάς τους μεγάλους!»

Δικαιολογείτε λοιπόν φαντάζομαι τη χαρά μας για το όμορφο αυτό μήνυμα. Οι καρδιές των μικρών είναι πάντα αγνές και τόσο αυθόρμητες!

Αν τώρα θέλετε κι εσείς να απολαύσετε αυτή την παράσταση, της Ομάδας Θεάτρου Κούκλας ArtooPaspartoo, σημειώστε:

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 60 λεπτά

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΕΜΨΥΧΩΣΗ: Σταυριάνα Κουσκουβελάκου, Σπύρος Καρράς

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: Σπύρος Καρράς

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΚΟΥΚΛΩΝ: Μαυρομάτα Χανιώτου

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 2,5 +

“Οι παραστάσεις της Ομάδας είναι μεταφερόμενες και παρουσιάζονται σε δημόσιους και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία, κατόπιν συνενοήσεως με την ομάδα.

Κάθε Κυριακή από 20/11/2011 ως και 18/12/2011 στις 12.00 μ.μ.

INFO
Χώρος Τέχνης & Δράσης Βρυσάκι

Βρυσακίου 17-Πλάκα (στάση μετρό Μοναστηράκι)

Τηλέφωνα κρατήσεων: 210 3210179, 6932 438195

Εισιτήρια: 10 ευρώ/παιδί, 5 ευρώ/συνοδός

Θέατρο Κούκλας ArtooPaspartoo www.artoopaspartoo.webs.com [2]