- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

“Τι Να Περιμένεις Όταν Είσαι Έγκυος” 17 Μαΐου στις σκοτεινές αίθουσες

Μια ταινία κατάλληλη για μελλοντικούς γονείς, το “What to Expect When You’re Expecting”, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο, θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Μαΐου, από την AUDIO VISUAL.

Πρόκειται για μια ρομαντική κομεντί που παρακολουθεί τη ζωή πέντε ζευγαριών που περιμένουν παιδί.

Λίγα λόγια για την ταινία

Πέντε ζευγάρια που οι ζωές τους αλληλοσυνδέονται, βλέπουν την πραγματικότητά τους να γίνεται άνω κάτω εν όψει της επικείμενης άφιξης ενός μωρού… Λίγο προτού γίνουν γονείς, η τηλεπερσόνα-γκουρού του fitness Τζουλς (Κάμερον Ντίαζ) και ο διάσημος χορευτής Έβαν (Μάθιου Μόρισον) ανακαλύπτουν ότι η έντονη ζωή τους δεν έχει χώρο για τις απαιτήσεις μιας εγκυμοσύνης. Η συγγραφέας και λάτρης των μωρών, Γουέντι (Ελίζαμπεθ Μπανκς), συνειδητοποιεί ότι οι αυστηρές συμβουλές που έδινε στις μέλλουσες μητέρες προσκρούουν σθεναρά στις επιθυμίες των ορμονών της τώρα που είναι έγκυος, ενώ ο άντρας της, Γκάρι (Μπεν Φάλκον), βρίσκεται ξαφνικά να ανταγωνίζεται τον πατέρα του, ο οποίος περιμένει δίδυμα από την κατά πολύ νεότερη γυναίκα του, Σκάιλερ (Μπρούκλιν Ντέκερ). Η φωτογράφος Χόλι (Τζένιφερ Λόπεζ) είναι διατεθειμένη να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να υιοθετήσει ένα παιδί αλλά ο σύζυγός της, Αλεξ, έχει τις αμφιβολίες του. Και οι Ρόζι (Άννα Κέντρικ) και Μάρκο (Τσέις Κρόφορντ) καλούνται να αντιμετωπίσουν μια εγκυμοσύνη προτού καλά καλά κάνουν σχέση.

Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Kirk Jones και σ’ αυτήν συμμετέχει ένα πολυπληθές καστ από πρώτα ονόματα. Οι Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elizabeth Banks, Anna Kendrick, Dennis Quaid, Rodrigo Santoro, Chris Rock είναι μερικοί από τους βασικούς πρωταγωνιστές.

Το βιβλίο, στο οποίο έχει βασιστεί η ταινία, κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Δείτε το τρέιλερ