Τούρτες από πάνες! Το πιο χρήσιμο δώρο για την νέα μαμά!

Όταν γεννήσατε και ήσασταν στο μαιευτήριο ή όταν σαραντίσατε και δεχόσασταν επισκέψεις στο σπίτι και όταν βαφτίσατε το αγγελουδάκι σας, τι δώρα συγκεντρώσατε για το μωράκι σας;

Να φανταστώ τα συνηθισμένα ρουχαλάκια, κορμάκια, πιτζαμάκια ή παιχνίδια;
Τόσα πολλά ρούχα που μερικά ίσως δεν φορέθηκαν καθόλου ή άλλα φορεθήκανε μονό μια φορά;

Και όμως πόσο χρήσιμο δώρο θα ήταν να προσφέρανε σε μια μαμά πάνες μιας χρήσης για το μωράκι της, αν σκεφτούμε ότι κάθε νεογέννητο αλλάζει 8-10 πάνες την ημέρα;
Θα ήταν όμως λίγο άκομψο να πάμε επίσκεψη στο μαιευτήριο ή στο σπίτι ή στην εκκλησιά για την βάφτιση κρατώντας ένα πακέτο με πάνες!

Εδώ τα χέρια μά λύνει η PanesCakes.gr (www.panescakes.gr) που κατασκευάζει Τούρτες από πάνες και της διακοσμεί με διάφορα χρήσιμα πραγματάκια για τη νέα μαμά και το μωράκι της. Είναι τούρτες που δεν τρώγονται και δεν παχαίνουν, αλλά φτιάχνονται με πολλές πάνες και στολίζονται με κουβερτούλες, σεντόνια, κουδουνίστρες, σαλιάρες, καλτσάκια, πιπίλες, παπουτσάκια, βρεφικά καλλυντικά, κ.λπ. κ.λπ.

Η εταιρία PanesCakes.gr (www.panescakes.gr) προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα, πρωτότυπα σχέδια, ασυναγώνιστες και προσιτές τιμές, αποστολή σε όλη την Ελλάδα, παραγγελίες ανάλογα με τις απαιτήσεις και το πορτοφόλι του κάθε πελάτη και σίγουρα ένα αποτέλεσμα που όλοι θα θυμούνται ως ένα πρωτότυπο και χρήσιμο δώρο!

Μην διστάζετε λοιπόν να προσφέρετε βρεφικές πάνες σε μορφή τούρτας σε μια φίλη, συγγενή, συνάδελφό σας που θα γεννήσει ή γέννησε το μωράκι της.
Είναι ό,ι καλύτερο και πιο αναγκαίο για τη δύσκολη αυτή εποχή που ζούμε!