- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Το εκπτωτικό χωριό άνοιξε τις πόρτες του!

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen Designer Outlet Athens άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του την περασμένη Πέμπτη 2 Ιουνίου με πλήθος καλεσμένων από τον επιχειρηματικό αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Το McArthurGlen Designer Outlet Athens είναι το πρώτο εκπτωτικό χωριό που εγκαινιάζεται στην Αθήνα και το 20ο Designer Outlet του ομίλου McArturGlen. Προσφέρει μία νέα εμπειρία στο shopping στην Ελλάδα, όχι μόνο για τους εραστές της μόδας οι οποίοι ζουν γύρω από το Κέντρο ή και σε κοντινή απόσταση από αυτό, αλλά και για τους περισσότερους από 6 εκατ. ταξιδιωτών – τουριστών οι οποίο περνούν από την κοσμοπολίτικη πόλη της Αθήνας κάθε χρόνο.

Κάτω από τον ηλιόλουστο αττικό ουρανό και με πλήθος καταναλωτών και επιφανών επιχειρηματιών τα πρώτο εκπτωτικό χωριό της Ελλάδας έκανε τα εγκαίνιά του.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους που έδωσαν το “παρών” στην πρωινή εκδήλωση ήταν οι Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης & Σοφία Βάχαρη, Αναστάσιος & Χάρης Δαυίδ, Θεώδορος Βάρδας, Κομνηνός, Αλέξανδρος & Φραγκίσκος Λεμονής, Βασίλης Καίσαρης, Τάκης Σαρακάκης, Παύλος Χυτήρογλου, ο Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου Dr. David Landsman, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο Δήμαρχος Σπατών & Αρτέμιδος Χρήστος Μάρκου, και πολλοί άλλοι.

Το εκπτωτικό χωριό επισκέφθηκε και πλήθος επωνύμων σπεύδοντας να απολαύσει τη νέα εμπειρία shopping που κατέφθασε στη χώρα. Ο Νίκος Παπαδάκης, η Ελεονώρα Μελέτη, η εντυπωσιακή Έλλη Κοκκίνου, οι χαμογελαστές Μαρία Μπεκατώρου & Μαριάντα Πιερίδη, αλλά και οι Γιολάντα Διαμαντή και Αννίτα Ναθαναήλ.

Στο ισόγειο βρίσκεις μάρκες όπως adidas, Billabong, Columbia, Bodytalk, Diesel, Fila, Gant, Lacoste, Nike, Replay, Sketchers, Tommy Hilfiger, καθώς και δημοφιλείς ελληνικές μάρκες που περιλαμβάνουν Notos Galleries, Toi&Moi, Attrattivo, Oxford Company και Hunter. Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο του Κέντρου θα βρεις διεθνείς μάρκες, όπως Alberta Ferretti, Brooks Brothers, Guess, Iceberg, Cavalli, Moschino, Nine West, Nara Camicie, Trussardi, Versace, καθώς και δύο πολύ σημαντικές Ελληνικές μάρκες – Καλογήρου και Lapin.

Το εντυπωσιακό και πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα εκπτωτικό χωριό McArthurGlen Designer Outlet προσφέρει 21.000 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει εκτός από είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, καταστήματα ομορφιάς, ειδών σπιτιού και ταξιδίου, καθώς και δέκα εστιατόρια και café, τα οποία συμπεριλαμβάνουν τόσο διεθνείς – κυρίως ιταλικές – μάρκες όσο και ελληνικές. Επίσης, στο κέντρο περιλαμβάνεται και Farynails Νail Βar, ενώ προσφέρει περισσότερες από 2.000 θέσεις στάθμευσης καθώς και παιδότοπο.