- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ στηρίζει τα σχολεία της Αργυρούπολης

Οι γονείς τούς κάλεσαν κι εκείνοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα. Έτσι, σήμερα, Τρίτη 29 Νοεμβρίου, τo Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης προσέφερε δωρεάν κυτία πρώτων βοηθειών και φάρμακα βασικά/ μη συνταγογραφούμενα για τα 38 σχολεία του Δήμου Αργυρούπολης, ανταποκρινόμενο στο αίτημα της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αργυρούπολης για φαρμακευτική υποστήριξη όλων των σχολείων του (δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, ειδικά σχολεία).

Οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης της Αργυρούπολης και οι πρόεδροι της Ένωσης και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου, ευχαρίστησαν τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ για την ευγενική προσφορά και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η κίνηση αυτή θα δώσει το έναυσμα και σε άλλους φορείς να ευαισθητοποιηθούν στους δύσκολους αυτούς καιρούς προς όφελος των παιδιών.

Από την πλευρά της η Διοικητική Διευθύντρια του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ κα Δήμητρα Βερροιοπούλου τόνισε ότι «Για εμάς, στο Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, τα παιδιά είναι το κέντρο του κόσμου μας. Δεν θα μπορούσαμε παρά να ανταποκριθούμε με ευαισθησία στο αίτημα των γονιών τους για να διασφαλίσουμε και με τη δική μας φροντίδα την καθημερινότητα στα σχολεία τους. Άλλωστε, το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, το πλέον ολοκληρωμένο τριτοβάθμιο παιδιατρικό νοσοκομείο στη χώρα, στα 10 σχεδόν χρόνια λειτουργίας του, στέκεται με σεβασμό και υπευθυνότητα δίπλα στο παιδί και την οικογένεια, καλύπτοντας πλήρως όλες τις ανάγκες του».
Κλείνοντας, η κα Βερροιοπούλου αποδέχθηκε το αίτημα του Δημάρχου για τη στήριξη και των 17 σχολείων της περιοχής Ελληνικού, που ανήκουν πλέον στον ίδιο Δήμο.