Το φιλανθρωπικό γκαλά του Μπραντ Πιτ

Από την πρώτη στιγμή, που ο καταστροφικός τυφώνας έπληξε την περιοχή της Νέας Ορλεάνης, ο διάσημος σταρ βρέθηκε στο πλευρό των κατοίκων, δίνοντας το δικό του αγώνα για να τους ανακουφίσει όσο το δυνατό περισσότερο.

Ο Μπραντ Πιτ δημιούργησε το Make It Right Foundation το 2007, και μέσα από αυτό άρχισε να οικοδομεί φιλικές προς το περιβάλλον κατοικίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Οργάνωσε 21 αρχιτεκτονικά γραφεία για να κατασκευάσει 150 μονοκατοικίες και μεζονέτες στη Νέα Ορλεάνη, ενώ έχει προσφέρει πολλά εκατομμύρια σε δωρεές.
Φέτος, μαζί του θα ταξιδέψουν στην Νέα Ορλεάνη στις 10 Μαρτίου πλήθος σταρ, οι οποίοι θα δώσουν το παρών στο φετινό «Make It Right» του Μπραντ Πιτ, το οποίο στόχο έχει την συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να χτιστούν σπίτια για τα θύματα του καταστροφικού τυφώνα Κατρίνα.

Ο Μπραντ Πιτ και η Έλεν Ντε Τζένερις θα είναι οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης, ενώ μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής, μεταξύ των οποίων οι Ριάνα, Σέριλ Κρόου, Neville Brothers, Σιλ κ.α θα τραγουδήσουν ζωντανά.

Επίσης, το λαμπερό παρών θα δώσουν και οι Σπάικ Λι, Μπλέικ Λάιβλι, Μπενετ Μιλερ, Κρις και Τζάντα Πολ, Σον Πεν, Κέβιν Σπέισι κ.α, ενώ ο Αζιζ Ανσάρι θα είναι ο παρουσιαστής του πάρτι που θα ακολουθήσει.

Σκοπός της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που θα γίνει στο Hyatt Regency της Νέας Ορλεάνης, δεν είναι μόνο η συγκέντρωση χρημάτων για τα θύματα του τυφώνα Κατρίνα, αλλά και την προώθηση της βασικής ιδέας του ιδρύματος Make It Right που αφορά στην διασφάλιση βιώσιμων κατοικιών για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες.