- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Το babycarrots στηρίζει και αναζητά έλληνες δημιουργούς

Το babycarrots [2] εγκαινιάζει τρεις συνεργασίες με ιδιαίτερη σημασία που αξίζουν να προβληθούν. Τρεις συνεργασίες με τρεις ελληνίδες δημιουργούς με πλούσιο ταλέντο και φαντασία, των οποίων τις νέες συλλογές μπορείτε τώρα να βρείτε αποκλειστικά στο babycarrots! Ας τις γνωρίσουμε όμως μία-μία:

Η Χαριτίνη Φαμέλη για πολλά χρόνια σχεδίαζε παιδικά ρούχα για μεγάλα ελληνικά brands. Πρόσφατα αποφάσισε να φτιάξει τη δική της συλλογή ρούχων και αξεσουάρ με την επωνυμία Kid-a (από το ομώνυμο blog που έχει στήσει) και να συνεργαστεί με το babycarrots για την διάθεση τους. Μία συλλογή για μικρά κοριτσάκια, φτιαγμένη αποκλειστικά με ελληνικά υφάσματα και τυπωμένα στο χέρι. Το αποτέλεσμα υπέροχο, τα ρουχαλάκια και αξεσουάρ εναλλακτικά, παιχνιδιάρικα και πολύ καλοκαιρινά, ξεφεύγουν από τα τετριμμένα και ταιριάζουν σε προχωρημένους γονείς αλλά και μωράκια με χαρακτήρα! Χαζεύουμε εδώ http://www.babycarrots.gr/gr/brands/53/ [3] όλη τη συλλογή και φυσικά περιμένουμε με αγωνία την αγορίστικη εκδοχή της!

H γραφίστρια Mαρία Κεφαλά με σπουδές στη Σχολή Βακαλό έχει σχεδιάσει τις πανέμορφες ζωγραφιές με τα παιδικά εικονίδια που στολίζουν το site του babycarrots. Και μόνο για αυτό αξίζει τον θαυμασμό μας! Τώρα ετοίμασε 3 ξεχωριστά illustrations σχεδιασμένα με πενάκι στο χέρι, με ψηφιακή επεξεργασία χρωμάτων και σε εκτύπωση σε καλλιτεχνικό χαρτί. Δημιουργίες με πολύ μπρίο και φαντασία αλλά και παιχνιδιάρικα μηνυματάκια, που ξεχωρίζουν και δίνουν άλλη νότα στο παιδικό δωμάτιο και όχι μόνο! Όλη η συλλογή της Μαρίας εδώ http://www.babycarrots.gr/gr/brands/49/ [4]

Η Αθηνά Δρακοπούλου, ιδιοκτήτρια του Tintinblaun κατασκευάζει μοναδικά κοσμήματα και άλλα αντικείμενα καθημερινής χρήσης με βασικά υλικά το χαρτί και το ύφασμα αλλά και κουμπιά, παλιά πόμολα, χαρτόκουτα, πράγματα δηλαδή φαινομενικά άχρηστα, με τα οποία όμως στολίζει και διαμορφώνει τις δημιουργίες της. Ταλαντούχα και ως διακοσμήτρια, η Αθηνά δημιουργεί ξεχωριστές κατασκευές μεταποιώντας παλιά έπιπλα και αντικείμενα προσφέροντας μια εναλλακτική πρόταση στη διακόσμηση! Στο babycarrots θα βρείτε τις ξεχωριστές χειροποίητες καρφίτσες ‘Baby’, ‘Mom’  και ‘Dad’ σε διαφορετικές εκδοχές και αποχρώσεις, φτιαγμένες από μεταλλικά στοιχεία και ματάκι από ασήμι 925. Πρωτότυπα και συμβολικά δώρα για τα νεογέννητα αλλά και τους χαρούμενους γονείς!

Αξίζει όλοι να στηρίξουμε τις δημιουργίες των ελληνίδων αυτών καλλιτεχνών και να συγχαρούμε το babycarrots που σε δύσκολους καιρούς τολμάει να προχωρήσει σε τέτοιες ελπιδοφόρες συνεργασίες.
Αν είστε επαγγελματίας ή ερασιτέχνης δημιουργός και σας ενδιαφέρει να προωθήσετε τη δουλειά και το μεράκι σας μέσα από το babycarrots μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ιδιοκτήτρια του, Άννα Κοτρώτσου στο 6944 457131 ή μέσω e-mail στο [email protected] και να δοκιμάσετε αντίστοιχες δυνατότητες συνεργασίας! Πού ξέρετε, μπορεί έτσι να ανοίξει η τύχη σας!