- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Υποδεχόμαστε το νέο κατάστημα HappyBabies.gr στη συντροφιά μας!

Το HappyBabies.gr [2]είναι ένα ολοκαίνουργιο on-line κατάστημα με όμορφα ρουχαλάκια και παιχνίδια που θα κάνουν τα μωρά και τα λίγο μεγαλύτερα παιδάκια, ακόμα πιο χαρούμενα!

Φορμάκια για μωρά, μπλουζάκια, σορτσάκια και φορεματάκια σε όμορφους χρωματισμούς και χαρούμενα σχέδια – ό,τι αναζητoύν οι νέες μαμάδες για τους μονάκριβους θησαυρούς τους!

Και δεν είναι μόνο αυτά! Εμείς ξεχωρίσαμε επίσης τις παιχνιδιάρικες σαλιάρες από την συλλογή “Betty the Bunny” της Olive & Moss, καθώς και αυτές από τη συλλογή “Collete the Cow” της Olive & Moss, 100% βαμβάκι! Τόσο μοναδικές που το γεύμα του μωρού μας θα γίνει πραγματικά παιχνίδι!

Στο HappyBabies.gr οι μανούλες θα ανακαλύψουν και τα υπέροχα μαλακά παιχνίδια από τη συλλογή “Margot & Mo” της Olive&Moss. Από 100% βαμβάκι, ιδανικά για τα πρώτα παιχνίδια του μωρού, αλλά και σαν παιχνιδάκι αγκαλιάς για τον ύπνο!

Εξάλλου, το www.happybabies.gr [3]δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη για τα παιδιά με στόχο να προσφέρει μέσα από το διαδίκτυο προτάσεις για όμορφα ποιοτικά ρούχα & αξεσουάρ σε προσιτές τιμές. Για μωρά από κούνια και σταδιακά έως 8 ετών.

Θα διαπιστώσετε κι εσείς ότι στο HappyBabies.gr μπορούμε να βρούμε επιτέλους τα πρώτα του ρουχαλάκια και αξεσουάρ από μαλακό βαμβάκι σε χαρούμενα σχέδια με χρώμα & στυλ. Αυτά που θα προσφέρουν στα μωρά μας άνεση, ασφάλεια και θα τα κάνουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος!

Www.HappyBabies.gr [4]

Για πληροφορίες ή τηλεφωνικές παραγγελίες: 22910-24505 (10.00-17.00).

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης εντός Ελλάδος είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές του www.happybabies.gr κάνετε like εδώ: http://www.facebook.com/pages/Happy-Babies/117321218355785?sk=wall [5]