- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Χορογραφία και Θεατρικό Παιχνίδι στον Πάγο με τη Φαρίντα Γκαλίμοβα

Τα παιδιά θέλουν να μάθουν πατινάζ, αλλά δεν γνωρίζετε πού να απευθυνθείτε, καθότι στην Ελλάδα δεν έχουμε παράδοση στα αθλήματα του πάγου.
Το Θέατρο Στον Πάγο είναι μια νέα εμπειρία για τα παιδιά που θέλουν να αξιοποιήσουν τον χρόνο τους δημιουργικά και διασκεδαστικά. Έτσι, το Θέατρο στον Πάγο ξεκινά στην Αθήνα και ψάχνει για μέλη που έχουν ενθουσιασμό και όρεξη να μάθουν τη νέα τεχνική.

Το Θέατρο στον Πάγο συγκεντρώνει σε ένα ενιαίο σύνολο τις καλλιτεχνικές και αθλητικές εκφράσεις του πατινάζ, προσθέτοντάς τους ένα θέμα με τη μορφή παραμυθιού, χορογραφίας και παιγνιδιού.

Σκοπός του Θεάτρου είναι να διδαχθεί το πατινάζ σε αγόρια και κορίτσια χρησιμοποιώντας το ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ σαν μέσον με το οποίο αυτά θα αρχίσουν να αγαπούν το πατινάζ και θα συνεχίσουν να ασχολούνται με το σπορ αυτό. Πρόσθετο κίνητρο αποτελούν οι θεατρικές παραστάσεις μπροστά στο δικό τους κοινό από γονείς και φίλους.

Το Θέατρο είναι ανοιχτό σε παιδιά μεταξύ 3 και 16 ετών κάθε επιπέδου ικανότητας, από αρχάρια με μηδενική εμπειρία μέχρι και προχωρημένα.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Φαρίντα Γκαλίμοβα, πρωταθλήτρια πατινάζ πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

email: [email protected] τηλ.: 697 38 38 312, στα Ελληνικά, Αγγλικά ή Ρώσικα.