- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Χορός & Γυμναστική για Καλό Σκοπό!

Ελάτε να χορέψουμε & να γυμναστούμε σε ξέφρενους ρυθμούς παρέα με 25 πιστοποιημένους ZUMBA® Ιnstructors, στηρίζοντας τους σκοπούς της Πανελλήνιας Ένωσης Σπάνιων Παθήσεων.

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη & η Πανελλήνια Ένωση Σπάνιων Παθήσεων σας προσκαλούν στο 1ο Outdoor Zumbathon® που διοργανώνεται στην Ελλάδα, την Κυριακή 13 Μαΐου, από τις 6 μ.μ. μέχρι τις 9 μ.μ. στη Σχολή Μωραΐτη στο Π. Ψυχικό.

Το σλόγκαν της Πανελλήνιας Ένωσης Σπάνιων Παθήσεων είναι «Σπάνιος Ναι, Μόνος Όχι!» κι όλοι μαζί το αποδεικνύουμε στην πράξη, την Κυριακή 13/5 στις κερκίδες του Σχολής Μωραΐτη!

Το Zumbathon® είναι μια εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ανοιχτή σε μικρούς και μεγάλους, που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση ενός κοινωφελούς σκοπού. Τα κέρδη του δικού μας μαραθωνίου χορού(!) θα διατεθούν για την δημιουργία του Ταμείου Ιατροφαρμακευτικής Υποστήριξης Οικονομικά Αδύναμων Ασθενών με Σπάνιες Παθήσεις.
Τιμή Εισιτηρίου: 10 Ευρώ

Ας γνωρίσουμε τη Zumba
Η  Zumba® είναι δυνατή μουσική, χορός και fitness! Ένα σύγχρονο είδος γυμναστικής και χορού που συνδυάζει χορογραφίες latin με fitness γυμναστική. “Ξέχνα τη γυμναστική και μπες στο πάρτι”, λέει το Zumba, και με αυτή την φιλοσοφία μαθαίνει κανείς ότι δεν χρειάζεται να πονάς ή να καταπονείσαι για ένα υγιές και γυμνασμένο σώμα, αλλά μια ξεσηκωτική χορευτική και μουσική ατμόσφαιρα είναι αρκετή!

Οι σπάνιες παθήσεις
Η Πανελλήνια Ένωση Σπάνιων Παθήσεων εκπροσωπεί μεμονωμένους ασθενείς, αλλά και συλλόγους ασθενών που πάσχουν από κάποιες από τις χιλιάδες σπάνιες παθήσεις. Σκοπός της ΠΕΣΠΑ είναι η κάθε είδους υποστήριξη των ασθενών και των οικογενειών τους, η ενίσχυση της ιατρικής έρευνας, η συνεχής και έγκυρη επιστημονική ενημέρωση σχετικά με τις σπάνιες παθήσεις, αλλά κι η χρηματική ενίσχυση ασθενών με οικονομική δυσκολία, μέσω του Ταμείου Υποστήριξης, στην εξασφάλιση των ιατροφαρμακευτικών τους αναγκών, καθότι σε πάμπολλες περιπτώσεις δεν καλύπτονται από τον ασφαλιστικό τους φορέα.

Το 1ο Outdoor Zumbathon® υποστηρίζεται από τις ευγενικές χορηγίες των εταιρειών GU Energy Gel, Chiquita, ΙΟΛΗ Μεταλλικό Νερό, Παπαδοπούλου Digestive Bars & Quintessentially.

Τιμή Εισιτηρίου 10 Ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες: 210 6756970 & [email protected]

Σχολή Μωραΐτη
Αλεξ. Παπαναστασίου και Αγίου Δημητρίου
Ψυχικό