- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Χριστουγεννιάτικες αγορές για Happybabies.gr!

Για χαρούμενες αγορές κι ακόμα πιο χαρούμενα παιδιά, δείτε τις προτάσεις αγοράς από το on-line shop Happybabies.gr [2], με τα πιο stylish προϊόντα για μωράκια, παιδιά έως 5 ετών αλλά και τις μανούλες!
Και πριν αρχίσετε να απολαμβάνετε τις νέες προτάσεις του Happybabies.gr, θυμηθείτε ότι κάνοντας αγορές άνω των 30 ευρώ, κερδίζετε έκπτωση 5 ευρώ! Απλά, βάζοντας “happy-babies” στο ταμείο, στον κωδικό προσφοράς και το ποσό αφαιρείται αυτόματα!

Πάμε λοιπόν να θαυμάσουμε τις Χριστουγεννιάτικες προτάσεις από το υπέροχο Happybabies.gr [3]!

Για τις μικρές μας αγαπημένες μπουμπούκες, πανέμορφα ριγέ φορεματάκια, με λεπτομέρεια κουμπάκια στο λαιμό. Φοριέται με χοντρό καλσόν ή κολάν και μποτούλες και δίνει άψογο στυλ! Από την βρετανική Bob and Blossom!

Θαυμάστε όμως και το κοτλέ φορεματάκι Applique Cord Dress, σε aqua απόχρωση, από οργανικό βαμβάκι από την εταιρεία Frugi. Φοριέται όμορφα με t-shirt από μέσα και συνδυάζεται υπέροχα με χρωματιστά κολάν ή καλσόν!

Και τώρα θέλω να δείτε τις φούστες Tutu της Bob and Blossom, για όλες τις ειδικές-γιορτινές εμφανίσεις και η μικρή σας θα νιώθει σαν πριγκίπισσα του παραμυθιού! Μπορείτε άνετα να συνδυάσετε τις Tutu, με ένα ριγέ μακρυμάνικο t-shirt με τον αριθμό 3 που δηλώνει την ηλικία της! Για κοριτσάκια 3-4 ετών! Ταιριάζει απόλυτα με τη φουστίτσα tutu και το ντύσιμο της θα είναι μαγεία!

Όμως το t-shirts boys το on-line shop Happybabies.gr [2], έχει πανέμορφες προτάσεις και για τα αγοράκια μας! Ανετα t-shirts, ριγέ, μακρυμάνικα, ή με τον αριθμό της ηλικίας του ή με… προχωρημένη στάμπα.

Και βεβαίως, δεν ξεχνάμε τα αγαπημένα μας βαλιτσάκια! Για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις. Για μια νύχτα στο σπίτι της γιαγιάς ή για την εκδρομή ! Είναι από την γαλλική εταιρία Lale που χρησιμοποιεί υφάσματα με τα πιο χαρούμενα μοτίβα και φωτεινά χρώματα! Οι διαστάσεις του είναι 39εκ.x29εκ.x10εκ. Και όσες αναγνώστριες τα έχουν ήδη αγοράσει, μας είπαν τα καλύτερα!!!

Κάντε και εσείς τα δικά σας μωρά, Happybabies, για να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της ημέρας με ρούχα εξαιρετικά! Κάντε κι εσείς τις αγορές σας από το on line shop, Happybabies.gr, που τόσες άλλες αναγνώστριές μας λάτρεψαν κι εμπιστεύτηκαν.

Και ακόμα, γίνετε κι εσείς φίλοι του Happybabies.gr στο Facebook, για να ενημερώνεστε άμεσα για τις προσφορές και τα νέα προϊόντα του! Κάντε like εδώ http://www.facebook.com/pages/Happy-Babies/117321218355785 [4]