- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Χ. Αλεξίου: «Το παιδί δεν είναι κτήμα κανενός…»

Μια εξομολογητική και άκρως ειλικρινή συνέντευξη παραχώρησε χθες η αγαπημένη τραγουδίστρια Χάρις Αλεξίου στο patrasevents.gr, ανοίγωντας την καρδιά της και μιλώντας ευθέως για πράγματα και καταστάσεις που αφορούν την προσωπική της ζωής και ιδιαιτέρως τη σχέση της με το γιό της Μάνο.

«Είχα έναν και μοναδικό φόβο όταν υιοθέτησα το παιδί μου, εάν θα είμαι ικανή να το αγαπήσω. Αν θα είμαι αντάξια αυτού του παιδιού. Γιατί παίρνεις ένα πλασματάκι, ένα μωρό που γεννιέται, κι έχεις όλη την ευθύνη να το μεγαλώσεις και να του δώσεις μια σωστή ζωή κι έναν σωστό κόσμο» δήλωσε η γνωστή ερμηνεύτρια.

Στη συνέχεια μάλιστα πρόσθεσε ότι «Θα συμβούλευα όλα τα ζευγάρια που θέλουνε να έχουν παιδάκια και δεν μπορούν να τα έχουνε “φυσικά”, να μη το σκεφτούνε καθόλου, αλλά πρώτα να κοιτάξουν βαθιά μέσα τους και να δούνε αν πραγματικά θέλουν να γίνουν γονείς και τίποτα άλλο να μη τους απασχολήσει. Το παιδί δεν είναι κτήμα μας, γιατί πολλοί λένε “θέλω να έχω ένα δικό μου παιδί”. Τι θα πει δικό μου παιδί; Δεν είναι κάτι που το αγοράζεις. Δεν είναι κτήμα κανενός το παιδί, είναι ένας άνθρωπος που μεγαλώνει, για να κάνει τη δική του οικογένεια κι εσύ βλέπεις αυτό που έχεις δώσει σ’ αυτόν τον άνθρωπο, καμαρώνεις και χαίρεσαι…».