Φτιάχνουμε το παιδικό δωμάτιο στο… Τρίκυκλο

Τι λέτε, είστε για βόλτα; Ετοιμαστείτε γρήγορα γιατί ένας μαγικός κόσμος, χαρούμενος και πολύχρωμος, μάς περιμένει… Ένας κόσμος φτιαγμένος με αγάπη, φαντασία και κέφι για παιδικά παιχνίδια.
Φτάνοντας στο Τρίκυκλο, είναι σαν να ανοίγουμε τις πύλες ενός παιδικού βασιλείου. Εδώ όλα είναι αφιερωμένα εξαιρετικά στα βλαστάρια μας.
Προσεγμένα υλικά, ευφάνταστες κατασκευές, παιχνίδια, είδη ένδυσης για βρέφη και μεγαλύτερα παιδιά, μια υπέροχη προίκα για το μωρό σας και η πιο απίθανη διακόσμηση για τα δωμάτια των παιδιών.
Εμείς στο Τρίκυκλο βρήκαμε καταπληκτικά stickers για τους τοίχους του παιδικού δωματίου, πρωτότυπες ραφιέρες, έξυπνα παιχνίδια και τα πιο όμορφα γραφεία. Τι λέτε, λοιπόν, δίκιο δεν είχαμε όταν σας λέγαμε να βιαστείτε; Είναι κρίμα να χάνει κανείς χρόνο, όταν μπορεί στο Τρίκυκλο να ανακαλύψει έναν υπέροχο κόσμο για το παιδί του, μέσα στον οποίο και ο ίδιος θα αισθάνεται όμορφα.

Κι ακόμη
43 και σήμερα…

…μείνανε για να χρησιμοποιήσετε το εκπτωτικό κουπόνι της εορταστικής καμπάνιας του Τρίκυκλου που λάβατε μέσα στους προηγούμενους δύο μήνες. Και δεν είστε και λίγοι! Συνολικά εστάλησαν περισσότερα από 2.300 εκπτωτικά κουπόνια, αυτή είναι προσφορά!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Τρίκυκλου έκλεισε 100 μήνες επιτυχημένης λειτουργίας και το γιόρτασε με μία προσφορά προς όλα τα εγγεγραμμένα μέλη και όσους φίλους μας έκαναν εγγραφή στο newsletter τούς μήνες Ιούνιο και Ιούλιο.

Μην ξεχάσετε, λοιπόν, να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας! Χρησιμοποιήστε το από σήμερα κιόλας και για μία μόνο αγορά μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2010 και εξασφαλίστε 10% έκπτωση και δωρεάν μεταφορικά ακόμη και για προϊόντα που βρίσκονται ήδη σε έκπτωση!
Για περισσότερες πληροφορίες πληκτρολογήστε www.trikiklo.com