Αρχική Νέα 1ος Ποιητικός Διαγωνισμός: θέμα το Πορτοκάλι

1ος Ποιητικός Διαγωνισμός: θέμα το Πορτοκάλι


Ξεκίνησε ο 1ος Ποιητικός Διαγωνισμός με θέμα το Πορτοκάλι για παιδιά από 7 μέχρι 12 ετών. Τα παιδιά που αγαπούν την ποίηση και έχουν ευκολία στο να συνθέτουν στίχους, δεν έχουν παρα να αφήσουν τη σκέψη τους ελεύθερη προκειμένου να φτιάξουν ένα ποίημα, με βασισκό... συστατικό το πορτοκάλι. Τα ποιήματα πρέπει να είναι γραμμένα στην Ελληνική γλώσσα.

Προσθεσμία υποβολής του ποιήματος μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2012 στο email : bdrougas@yahoo.com. ή στην ταχυδρομική διεύθυνση: ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 120 ΑΡΤΑ 47100 με την ένδειξη 1ΟΣ ΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ, με τον τίτλο του ποιήματος, το ονοματεπώνυμο, την ηλικία σας το email επικοινωνίας μαζί σας και τη διεύθυνση κατοικίας. Θα απονεμηθούν τρία Βραβεία 1ο, 2ο και 3ο και τρεις Έπαινοι με αντίστοιχα αναμνηστικά Διπλώματα με το όνομα και τον τίτλο του ποιήματος. Διαβάστε σχετικά τους κανονισμούς. Σας περιμένουμε!

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως εθνικότητας και τόπου διαμονής.
Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των στίχων.
Δεν πρέπει να στείλετε συστημένη επιστολή.
Θα πρέπει να στείλετε τέσσερα ίδια αντίγραφα του ποιήματος τυπωμένα καθαρά σε γραμματοσειρά Arial 12 υπογεγραμμένα με το ψευδώνυμο.

Στο φάκελο που θα έχετε τα αντίγραφα θα πρέπει επίσης να έχετε και έναν ακόμα μικρό φάκελο που θα γράφει εξωτερικά το ψευδώνυμο και μέσα θα περιέχει τα στοιχεία σας, δηλαδή το κανονικό σας όνομα και επώνυμο, τη διεύθυνση επικοινωνίας μαζί σας και ένα email (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)αν έχετε και ένα τηλέφωνο για να επικοινωνούμε μαζί σας και να ενημερωθείτε για το διαγωνισμό και τα αποτελέσματα.

Στο φάκελο με τα ποιήματα αν προτιμήσετε το ταχυδρομείο θα γράψετε το κανονικό σας όνομα.

Αν μας στείλετε το ποίημα σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα μας γράψετε και όλα τα παραπάνω στοιχεία αλληλογραφίας και το ψευδώνυμό σας.

Δεν μπορεί το ίδιο πρόσωπο να στείλει περισσότερα από ένα ποιήματα.
Το ποίημα που θα στείλετε θα πρέπει να έχει σχέση με το πορτοκάλι.
Τα ποιήματα θα δοθούν στην κριτική επιτροπή που αποτελείται από εκπαιδευτικούς, συγγραφείς και ποιητές, που θα τα βαθμολογήσει και θα αποφασίσει για τα τρία πρώτα βραβεία.

Αν μερικά ποιήματα ισοβαθμήσουν θα δοθούν και σε αυτά βραβεία.
Η επιτροπή θα αποφασίσει να δώσει και τρεις ακόμα επαίνους στα ποιήματα που θα έχουν μικρότερη βαθμολογία από το ποίημα που θα έχει πάρει το τρίτο βραβείο.

Τα βραβεία και οι έπαινοι θα απονεμηθούν σε ειδική τελετή στην Άρτα τρεις μήνες μετά τη λήξη της προθεσμίας συμμετοχής στο διαγωνισμό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.